Sayfa 361/475 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Moza Hc kartopu şeklinde hisseler düşerkende çıkarkende kazanç şekli bence.
    Elinde 10 misket var, ekstra 3-5 tane de oynamalık misketin var. Hisse belli bir bantta harekette diyelim belli aralıklarla oynamalık olan misketlerle hisse düşerken kademeli aldın, yine belli bir yere yükselirken verdin. Arada yaptığın 1 veya 2 misket kazancını elinde olan 10 miskete ekledin. Ha hisse yükselmiş ha hisse düşmüş veya hisse sert yükselip giderse elinde tuttukların olduğu için üzülmessin, düşerse de elinde oynamalıklar var diye üzülmessin. Bunu kısa, orta ve uzun vadeli şekillendirilebilir Kartopu ile lot artmış olur ama piyasanın ayı ve boğa durumuna göre elbette göreceli bir strateji. Ytd
    banka dışı aracı kurumlarda olsam onbinde 1 yüzbinde 1 komisyon versem dansöz gibi oynatıcam misketleri de bankadayız beyefendilerde komisyonlar çok yüksek.işleri de bankadan hallettiğim için diğer aracı kurumlara taşımak işime gelmiyor.

gün içi oynayabileceğim alan 1 milyonu geçerse o zaman bir aracı kuruma geçer bir de derinlikli ekran alırım. ama şu portföy ufak dolayısı ile misketler de ufak. ya nasip

Fabrikalarına ve tesislerine bakıyorum, ortağı olduğum için onur duyuyorum, gurur duyuyorum; performansına, hareketlerine bakınca da, kolum kanadım kalkmıyor😳

Al-sat tut değildir

3. Ulan oe spek , ocağına incir ağacı diksinler inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Fabrikalarına ve tesislerine bakıyorum, ortağı olduğum için onur duyuyorum, gurur duyuyorum; performansına, hareketlerine bakınca da, kolum kanadım kalkmıyor😳

Al-sat tut değildir
    Hojam rüyalarına girmesine izin verme. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    38 lerden aldıklarımı bu hafta 40.5 41 ve 41.5 dan dehledim al-sat yapmayıp bön bön ekrana bakınca gün geçmiyor.
    42,5 da biraz daha verir sonra beklemeye geçerim düşerse alırım düşmezse satmam daha.

bankalar aşağı bankalar yukarı bunlar da kuyruk gibi dolanıyorlar geride.

neyse bu hafta biraz portfoy kendine geldi de bir iki espri patlattık.iyi haftasonları aralık başına kadar 45leri aşmak umudu ile
    Sana çalışıyor hojam tahtacı. Tebrikler yine.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sana çalışıyor hojam tahtacı. Tebrikler yine.. ytd
    Ukrayna mevzusu bugün ibreyi aşağı çevirdi.bence pek bı numara çıkmaz tekrar depoyu fulledim 39.90dan.41.5 satarım 42.5 yarım depo bırakırım sonrası allahkerim

7.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    Ukrayna mevzusu bugün ibreyi aşağı çevirdi.bence pek bı numara çıkmaz tekrar depoyu fulledim 39.90dan.41.5 satarım 42.5 yarım depo bırakırım sonrası allahkerim
    Moza hc Ukrayna mevzusu, Trump masasını güçlendirmek için yapılmış bir hamle kanımca.
    Göreve başlayınca masaya koyacağı şeyler olacaktır Avrupa için, biraz böyle gebe işleyişi yaptirilmak istenmiş gibi düşünüyorum Rusya ile karşılıklı danışıklı. Biliyoruz ki İngilterenin brexitten çıkışı ile ABD ile yakınlaşması Avrupa'yı o dönemden ilk olarak zora sokan sebeplerdendi ki İngiltere ab den ayrıldıktan sonra birçok bağımsız iş anlasmasi yapmıştı. İşin özü sağlı sollu bir sıkıştırma var kanımca Avrupa için. Rusya da zaten bu tip şeyler her an hazır...
    Daha önce de çok kez bu konuya deginmisimdir, biz filmlerde Rusya ve ABD hep karşı karşıya kalmış gibi gorunsede arka bahçe bambaşkadir..

Seninde dediğin gibi bir numara çıkmaz. ABD nin borsasi yeşil Ama bizim borsa Avustralya da kanguru ciftlesse etkilenir haldeyiz.. ytd

8. İki gün sonra MB kararı var onun öncesinde bahane olarak kangurular niye ciftlesmiyor, kanguru hakları diye ayaklansalar birşeye bahane olur ortam oldukça her habere müsait yani.. ytd

Sayfa 361/475 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •