Sayfa 43/333 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 337 - 344 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Hatta bir kaç. puan düşük borçlanmak için dedi....
    kingsailor son dönem dedigi hiç bir şet tutmadı fos cıktı...ülker gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

alanlar.........verenler...
    ak 75 bin.....deniz 178
    yk 58 bin.....trive 49

diğerleri 40 binin altında

ilk 10 da bekleyenler..

151 bin alıcı....229 bin satıcı

3.  Alıntı Originally Posted by Yatırımcı333 Yazıyı Oku
    188 den 150 ye Çok düşmüş, düştü diye alan olmuş 130 a , daha düşmüş alan olmuş 110 a düşmüş, Bende 103.20 den aldım.
    Yeni derdiniz hayirli olsun. Ortalama icin kenarda paraniz olsun... Düşen bicak tutulmazmis... Bizi yediler sizde hosgeldiniz))

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    alanlar.........verenler...
    ak 75 bin.....deniz 178
    yk 58 bin.....trive 49

diğerleri 40 binin altında

ilk 10 da bekleyenler..

151 bin alıcı....229 bin satıcı
    ak 150 ye çıktı.... yatırım finansman ve denizin malını almış...yk 24 bine düştü...
    ve daha sonra
    ..yk ilk 5 den kayboldu...

5. Euro yükselmezse hedgeden çok yüksek zarar yazacak hedge kur yükseldiğinde şirkete kar sağlarken düşüşte zarar yazdırıyor atıyorum Euro 42 sabitledik diyelim kur 37 kaldı 400 milyon Euro’dan yüksek zarar yazar taktirdi kur 50 oldu iyi kar yazar şu projeksiyonda yapışan hedge yarar yerine zarar sağlıyor gibi görünüyor favök etki etmeyecek ama yükselen finansman gideri neticesinde net karı düşürecek

6.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Euro yükselmezse hedgeden çok yüksek zarar yazacak hedge kur yükseldiğinde şirkete kar sağlarken düşüşte zarar yazdırıyor atıyorum Euro 42 sabitledik diyelim kur 37 kaldı 400 milyon Euro�dan yüksek zarar yazar taktirdi kur 50 oldu iyi kar yazar şu projeksiyonda yapışan hedge yarar yerine zarar sağlıyor gibi görünüyor favök etki etmeyecek ama yükselen finansman gideri neticesinde net karı düşürecek
    Ordan da b.oku yedi diyosunuz ) Simdi de kur artsin diyemi dua edicez ... kur sabit kalsin borc artmasin derken buraya geldi diyosunuz.
    Hedge hacmi %60ti galiba ( yanlis olabilir), bu durumda kur artsada düşsede bize zarar kaliyor gibi, yanlismiyim

7.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Euro yükselmezse hedgeden çok yüksek zarar yazacak hedge kur yükseldiğinde şirkete kar sağlarken düşüşte zarar yazdırıyor atıyorum Euro 42 sabitledik diyelim kur 37 kaldı 400 milyon Euro’dan yüksek zarar yazar taktirdi kur 50 oldu iyi kar yazar şu projeksiyonda yapışan hedge yarar yerine zarar sağlıyor gibi görünüyor favök etki etmeyecek ama yükselen finansman gideri neticesinde net karı düşürecek
    %68 ini kapattı diye yazıyordu Yatırımcı toplantısında

8.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Yeni derdiniz hayirli olsun. Ortalama icin kenarda paraniz olsun... Düşen bicak tutulmazmis... Bizi yediler sizde hosgeldiniz))

102.70 den de aldım Maliyetim 102.90 oldu

Sayfa 43/333 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •