karadenizde gemilerimizi batırdılar![]()
karadenizde gemilerimizi batırdılar![]()
Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu
1.jpg
Sonuç olarak; halka arz fiyatının belirlenmesinde 2023 yılı için esas alınan varsayımların, 2023
yılı 3. Çeyrek itibariyle karşılandığı ve 2023 yılının tamamında da hedeflenen İNA
varsayımlarına ulaşılması beklenmektedir.
Bismillah deyip yeni aldık hisseyi..tekniği,takası,yeni işler alması ve sektörde borsadaki tek firma olması cazip geldi..fk ve çarpanları yüksek onlarında gelen güzel bilançolar ile düşeceğine inanıyorum...rabbim utandırmasın...
725 milyon 12 aylık kar bence iyi,fk 20 ye düştü, 3 aylık ta iyi gelirse artık 100 tl üzerine atariz herhalde.
Türkiye için deniz gücünün önemi yeni anlaşılıyor, ilerleyen günlerde tersaneye verilen önem artacağını düşünüyorum. Borsada tersane alanında faaliyet gösteren şirket sayısı kaç tane ki? Bu avantaj bile bence başlı başına bir hikayedir. Borsada tek oluşu, dünya ticaretinde denizin rakipsiz olması, yüzer havuzlardan gelen nakit akışları beni cezbetti açıkçası.
Şirketimizin fiyat tespit raporunda belirtilen, yurt dışında mukim özel bir firma ile yapılan Gemi Dönüşüm sözleşmesi gereği birinci projenin ilk etap teslimatı 21.11.2024 tarihi itibariyle 31.000.000,00 USD (OtuzBirMilyon Amerikan Doları, yaklaşık 1.067.553.200,00 TL, 20.11.2024 tarihli TCMB döviz alış kuru alınmıştır) tutarında bir bedel ile gerçekleştirilmiştir.
2023 yılı hasılatına oranı yaklaşık %47,18 (0,47185 )'dir.
Kamuoyunun bilgilerine sunulur.
Saygılarımızla,
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Yer İmleri