Sayfa 809/1000 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Viop LX

1. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    9s
    Diyanet’in faaliyet raporuna göre, geçen yıl cami cemaatinden 120 milyon TL yardım toplamasına rağmen Sayıştay’a bildirilen rakamın 75 milyon TL olduğu ve kalan paranın akıbetinin bilinmediği ortaya çıktı. (Sözcü TV - Hazar Dost)
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    5d
    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin:

“Rusya, silahlarının Rus topraklarına karşı kullanılmasına izin veren ülkelerin askeri tesislerine karşı silah kullanma hakkına sahipâ€

https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...090668909.html
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bizim petrol , gaz bulma tadında mı bilemem tabi..
    ................

Piyasa Gündem
    Çin, 600 milyar yuan (yaklaşık 82.9 milyar dolar) değerinde altın rezervi keşfetti.

-Xinhua

4. Normal şartlarda şuanda gelen putin haberlerine göre açık piyasalar birazda olsa sallaması gerek ama oralı olan yok şimdilik , bana göre nedeni piyasa bunların geçici havadaki uçakların it dalaşı gibi görüyor Trump geldiğinde düzelir diye bakıyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    5d
    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin:

â��Rusya, silahlarının Rus topraklarına karşı kullanılmasına izin veren ülkelerin askeri tesislerine karşı silah kullanma hakkına sahipâ�

https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...090668909.html
    Hee gülüm heee diyeyim..Vereceğim en ciddi cevap bu...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    9s
    Diyanetâ��in faaliyet raporuna göre, geçen yıl cami cemaatinden 120 milyon TL yardım toplamasına rağmen Sayıştayâ��a bildirilen rakamın 75 milyon TL olduğu ve kalan paranın akıbetinin bilinmediği ortaya çıktı. (Sözcü TV - Hazar Dost)
    Aradaki fark tahminim ihtiyacı olan garibanlara fukaralara dağıtılmıştır. Allah hayırlarını kabul etsin..

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Putin tam bir balon cikti dün atılan füzelere savaş başlığı bile takilmamis
    Resmen barış olsun diyecek neredeyse
    Ukrayna daha da cesaretlenebilir bu durumda
    Bu arada putin konuşması ile 6 dan beri Dow hareketlerine bakıyorum anlik
    Bu konuşmalar ya bize geç veriliyor ya konuşma metinleri 1 saat önceden birilerine gidiyor
    Şimdilik böyle ama Rus ayısı yüzüne baktığımda bir şey göremezsin ama o soğuk yüzün arkasında bana göre Cuma dan hafta sonuna kadar sert bir misilleme gelecek...

Ons altın artarken gümüş Ons un artmaması aslında önümüzde ki günlerin çok dünya ekonomisi için hiç parlak geçmeyeceğini gösteriyor....bunu fark eden piyasa kurtları borsaları terk etmeye başladılar

Sayfa 809/1000 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •