Sayfa 86/333 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 681 - 688 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Normalde 1 tane yanlış olsa sizi hatırlamazdım.

Ama olay 1 yanlış olması değil ki.. 1000 tane kötü şey yazmış olmanız. O yazdıklarınızdan sonra kaç kat arttı biliyor musunuz?

Bu arada kervt alıp ülker kötülemek
    Bana bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtti
    Yazdıklarımdan 1 hafta sonra mı 1 kaç sene sonramı arttı abi yalana ne gerek var bu eziklik kime ne fayda salar

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Yazdıklarımdan 1 hafta sonra mı 1 kaç sene sonramı arttı abi yalana ne gerek var bu eziklik kime ne fayda salar
    Ben bu foruma gözden kaçan bir şeyler varsa onu tartışmak ve öğrenmek için yazıyorum.

Dünyanın hangi borsasında hangi şirkete 1 hafta sonrası için yatırım yapılır?

Sizi bilmem ama ben 1 haftalık kumar oynamam.
    Bütün borçları hızla azalan, tüm finansal çarpanları düzelme eğilimine girmiş bir şirkete zaten 1 yıl vade ile yatırım yaparsın.
    Siz kötülerken, tarihi dolar dibinde aghol, ccola, migros, aefes aldım. 3 ay artış olmadı ama 2 yılda dolar bazında 2x , 3x yapan oldu.

Yatırım stratejilerimiz aynı olmak zorunda değil
    Ortada bir yalan olmadığını bile bile beni bir tatışmaya çekmeye çalışıyorsunuz.

Ezik lafınızı size iade ediliyorum.

3. Yalan niye söylüyorsun ne gerek var benim ag hol yazdıklarım belli ne zaman yazdıklarım belli niye o fiyatta diye analizlerim belli sonrasında ki bu yaklaşık 1.5 sene şirket doğru şeyler yapmış hisse artmış sebepler ortadan kalkmış ne gerek var bu bok atma alışkanlığı niye bak tahvil hata yaptın dedin ben doğru dedim hata yaptım dedim yalana ne gerek var kendi görüşün varsa paylaş bu mantığı anlamıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Yalan niye söylüyorsun ne gerek var benim ag hol yazdıklarım belli ne zaman yazdıklarım belli niye o fiyatta diye analizlerim belli sonrasında ki bu yaklaşık 1.5 sene şirket doğru şeyler yapmış hisse artmış sebepler ortadan kalkmış ne gerek var bu bok atma alışkanlığı niye bak tahvil hata yaptın dedin ben doğru dedim hata yaptım dedim yalana ne gerek var kendi görüşün varsa paylaş bu mantığı anlamıyorum
    Durduk yere saman adam safsatası yapan sensin

Kolay gelsin sana

5. Herkese selamlar...
    Ben (dipten) tepki hareketi için almışdım,şu an kardayım ,tepkinin sonlandığını hissettiğim an vedalaşırım

Eğer güzel bilançolar gelecekse,bilanço hareketi için biraz erken gibime geliyor...
    Hacimli düşmüşdü,biraz sindirmesi gerekebilir....
    Endeks için TOBO oluşacak diyorlar,dedikleri gerçekleşirse sağ omuz oluşurken de satabilirim....
    Tüm bunların gerçekleşmesi Şubat-Mart ı bulmaz mı?

Biz de bu arada kar tahminleri yaparız....

Bu arada kişi, hisse/şirket hakkında ukalalık yapmıyorsa,pozisyonuna göre önüne gelene ayar vermiyorsa,bir hisse de yanıldığı için eleştirilmesini doğru bulmuyorum....
    Geçmiş deki yanılgılarının temcit pilavı gibi önüne getirilmesine karşıyım....
    Ben de kaç defa yanıldım....
    Yanılmasam burada ne işim var....?
    Tahminlerim sürekli doğru çıksa buradan değil de Hawaii den kart atardım size

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. tarik1234 tarik1234 is offline
    Bronz Üye

Duhul
    May 2019
    Gönderi
    2,808
    m
    Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Seni bir arkadaş daha uyarmış hala kendi yorumuna gore yorum yapıyorsun.

Asil sen ara yatırımci iliskilerini .. Belki bir sey ogrenirsin de kendini komik duruma düşürmezsin.
    komik duruma düşlerecek durum yok hata yapmışsam kabul ederim bundanda gocunmam, normalde tahvil ihracında yıllık basit faiz oranıda yazar efes tahvil ihracında bu rakam yok yani yazması gereken yıllık basit faiz oranı %3,375 yazarsa bu yıllıkdır yılda 2 defa yapılırsada 2 ye bölersin faiz oranını bulursun efes sıkıntı açıklamaların hiç bir tarafında yıllık faiz oranı yazmıyor
    ikinci olarakta usd libor aklımda hala %2-%3 kalmış verim libora göre hesaplanıyor onu kontrol ettim usd libor 0,23 lere düşmüş
    teyit etmeden bilgi paylaşmışım sayın british ve miami dahil tüm okuyanlardan özür dilerim teyit etmem gerekirdi

7. bak ne kadar rahatım çünkü ne yaptığımı çok iyi biliyorum

2019 da ag yazıyormuşım ag ne zaman çıkmış 2023 arada 4 sene var sonra yalancı deyince kızıyor
    özür dilemedin diyor diledim diyorum
    yüz yok bu arkadaşlarda hayatları yalan

8. bunuda en son 2022 mayıs 12 de yazmışım hisse takribi 33 tl benim hiç bir hisse ile düşmanlığım yok iyiye iyi kötğye kötü yazıyorum

12-05-2022, 19:29#1007tarik1234 tarik1234 şu an forumda
    Bronz Üye

Duhul
    May 2019
    Gönderi
    2,810
    bayağıdır yazmıyorum
    **migros getir -trendyol rekabet ediyor bu sebeple marjları keskin düşmüş araba-yakıt-personel giderlerinin yükseldiği bu konjoktürde e satış cazip vs değil zaten bu sebeblede abd dahil tüm e ticaret firmaları çöktü, şuan mağaza satış yapan firmalar bence çok daha karlı ve cazip

***efes canlı cenaze ccolayı çıkar kocaman bir 0 kalıyor rusyada ortağın paylarını düşüğe alabilirlerse olumlu olur ++++

****ccola çok çok iyi gidiyor

***** enerji çıkış yapılabilir favök düzelmiş satma zamanı
    ******mcdonalds satışı togg sermayeye gidecek
    *******net borçluluk biraz daha düşecek olumlu
    ********otomotiv emtia artışı stok karı olumlu
    sonuç 60 ederi var şuan, gue (barajdan) çıkılabilirse net borç önemsiz seviyelere geriler bence ederi 100-150 arasında olur

Sayfa 86/333 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •