Sayfa 349/500 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 3993 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Haber bombardımanı başlamalı öncelik yeni fabrika ne alemde ardından yeni iş ilişkisi ve egetech(Start up)son durum.2024 nasıl geçti 2025ten ne bekliyorlar!
    Gerçekten özürlüden böyle haberler bekleyebiliyormusunuz? YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Gerçekten özürlüden böyle haberler bekleyebiliyormusunuz? YTD
    2025 yılında 3. Dünya savaşı riski sebebiyle satışlarımızın büyük oranda düşmesini bekliyoruz diye bir açıklama hiç sürpriz olmaz. Bakınız pandemi dönemi açıklaması

3. Nisan 2025'ten itibaren, tamamen elektrikli kamyonlarımız ve otobüslerimiz için yüksek voltajlı akülerin seri üretimini başlatacağız - bu da MAN'ı Almanya'da kendi bünyesinde akü üretimi yapan ilk ticari araç üreticisi yapacak. 100 milyon avroluk yatırımımız ve akü üretiminde yaklaşık 350 gelecekteki iş yaratmamız, Nürnberg tesisimize, Bavyera'ya ve Almanya'ya bir iş yeri olarak güçlü bir bağlılıktır.

https://www.linkedin.com/posts/alexa...aign=copy_link
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    2025 yılında 3. Dünya savaşı riski sebebiyle satışlarımızın büyük oranda düşmesini bekliyoruz diye bir açıklama hiç sürpriz olmaz. Bakınız pandemi dönemi açıklaması
    Üstad, fırsatçılık yapalım savaş döneminde ağır vasitalara daha çok ihtiyaç olur diye düşünüyorum.

Ayrıca Ukrayna Rusya savaşı biter diye de düşünüyorum Trump koltuğa bir otursun... Eli cubuklu herbologlar altın için ne diyecekler göreceğiz
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Üstad, fırsatçılık yapalım savaş döneminde ağır vasitalara daha çok ihtiyaç olur diye düşünüyorum.

Ayrıca Ukrayna Rusya savaşı biter diye de düşünüyorum Trump koltuğa bir otursun... Eli cubuklu herbologlar altın için ne diyecekler göreceğiz
    Mesele ihtiyaç, olumlu bir bilgi vermek olsa eyvallah ama işin özü rahmani ve şeytani olayı hocam. Atlet don kombin, ağzında sakızla geviş getiren bir mahlukat söz konusu..

6.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Mesele ihtiyaç, olumlu bir bilgi vermek olsa eyvallah ama işin özü rahmani ve şeytani olayı hocam. Atlet don kombin, ağzında sakızla geviş getiren bir mahlukat söz konusu..
    % 100 hemfikirim bıhdıh, 3 senedir tam kapasite egeen deyim 3 yıl sonu zarar backnto bach kıytırıktan şirketler nerelere geldi bende dedim ki sağlam olsun dedim acemiligininegeen benim üzerimden atıyor sanki

2021 Şubat ayinda ekmek 1.75 idi şimdi 13 lira tuvalet kağıdından bebek bezinden vazgeçtim en basit en çok ihtiyaç olan ekmek Reiz'in dediği gibi nireden nireye

7.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    % 100 hemfikirim bıhdıh, 3 senedir tam kapasite egeen deyim 3 yıl sonu zarar backnto bach kıytırıktan şirketler nerelere geldi bende dedim ki sağlam olsun dedim acemiligininegeen benim üzerimden atıyor sanki

2021 Şubat ayinda ekmek 1.75 idi şimdi 13 lira tuvalet kağıdından bebek bezinden vazgeçtim en basit en çok ihtiyaç olan ekmek Reiz'in dediği gibi nireden nireye
    Günaydın dostlar, Sn. Paslı Çivi Hocam söyledikleriniz çok doğru öyle dandik şirktlerin hisseleri öyle yerlere gittiler ki zaten borsamızı anlamak artık çok güç bilançosu zarar gelenler gidiyor kar gelenler düşüyor acayip bir borsa oldu bofa üzerinden 3-5 yerli ve milli godaman ***lerin oyunu artık sağlam şirket, karlı şirket aramanın da değeri kalmadı. Egeen o kadar sağlam olmasına rağmen yaprak kıpırdamıyor tahtacı bedelsizi vermiyor her daim sıcak tutarak ilgiyi üzerinden bırakmıyor her yukarı gidişte herkes acaba bişey mi var bedelsiz mi gelecek diye beklerken tahtacı bir yada ikinci tavanda hop malı geri veriyor doldur boşalt ile yıllardır bu or çocuğu güzel paralar kaldırdı. Tabi trade edenler de alıp yatanlar bedelsiz bekleyenler bence zarar etti vessalam.

Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Tek çare hükümet istifa
    Hükümet yokki TEK Kişi var.

Birde geçmiş senelerde 25.5 den almışlığım vardır Egeeni ve durum önceki yatırımlardan sonrası 80 ila 100 gitti geri geldi 300 e gitti sonraki en baba gidiş kartonsan bedelsiziyle 1900 TL ler ondan sonra kulak üstü yatmasına rağmen 18 binlere geldi ve gördü YTD

Hele bir yeni safha başlasın.

Dünyada çin başa bela çinli bir kamyoncuyada satsak dingil Hayal
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 349/500 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz