Sayfa 927/1000 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Viop LX

1. batıdan bize artık long only fonların gelmesi hemen hemen imkansız. Birçok konuda çok ciddi reform hayata geçirilir ve bunlar hukukun garantörlüğünde devam ederse ancak olur. Bu nedenle batılı hedge fonlar ve carry tradeciler dışında oradan birşey bekleyemeyiz.
    Ortadoğu islami sermayesi ise bizdeki saçma sapan katılım endeksine yatırım yapmaz bu haliyle. Burası kritik nokta bence. Bu tarafta arap sermayesinin yatırım yapabilmesi için katılım endeksi veya adına derseniz bu endeks hisselerinin kuralları bu sermayenin isteklerine göre revize edilirse oradan para gelir. Bu konuyu takip etmek lazım. Bu kurallara uyum sağlayacak şirketlere para girebilir. Bunun pişmesi için biraz zamana ihtiyaç var gibi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    polisan 12 yıl önce 50 centten halka arz edilmiş. şimdi 30 cent.

fıkra bu kadar.
    Hemen tüm kagitlar öyle
    Söylüyoruz bistte reel kazanç yok iki yeşil görünce gazmanlar coşuyor
    Bistin gerçek anlamda kazandırması için tek bir şart var
    Tayyibin iktidarı kaybetmesi
    O zaman çok feci kazandirir

3. Burada önemli olan sistemin momentumu ne kadar ,
    borsada olan bence bu ayla beraber 2025 ilk 6 ayının stratejisini doğru yapması.
    bazen görünen şeyler göründüğü gibi olmuyor bizim gibi ülkelerde ,
    siyasetçi bunu normalmiş gibi gösteriyor çünkü sistem elinde ,
    hem global hem iç siyaset olarak sıcak geçecek bana göre öyle bam bam ralli ben beklemiyorum en azından 2025 ilk yarısı.
    mesala neden yabancı ile gidip kapalı kapılar ardında toplantı yapılır ince detaylar onlara verilir Cevdet beyin orada yaptığı konuşmalar piyasayı sızınca bize anlatılanlarla orada anlatılanlar neden farklı nerde kalıyor milli yerli politika bizde burada yatırımcıyız.Bu yüzden a-b- c planlı bir süreç takip edicem.Ben yine veri kaynaklı takip edicem trend şimdilik benim için yok trade mantığı belli tahtalarda kalmak benim için daha doğru olduğunu düşünüyorum.Şimdilik benim düşüncem bu yönde.
    kolay gelsin

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    polisan 12 yıl önce 50 centten halka arz edilmiş. şimdi 30 cent.

fıkra bu kadar.
    Metro da öyle yerlerde sürünüyor......bu hisse nasıl incelesene......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Tayyip iktidara geldiğinde bist 2.4 usd
    23 yıl sonra bist 2.7 usd

Tayyip oldukça bu tablo degismez

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Hemen tüm kagitlar öyle
    Söylüyoruz bistte reel kazanç yok iki yeşil görünce gazmanlar coşuyor
    Bistin gerçek anlamda kazandırması için tek bir şart var
    Tayyibin iktidarı kaybetmesi
    O zaman çok feci kazandirir
    tam gwind de çok ucuz kaldı yazacaktım tavana doğru yürüdü. 60 centten arz olmuş. şimdi 76.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Genel olarak global konjonktür değişiyor pozitif/negatif beklenti kısmında negatiflik bizde sanırım fiyatlanmış olabilir tahminim. oynanan global tiyatrolarda olan hep masuma oluyor işin en üzücü ve can sıkan kısmı maalesef bu..

Bize gelince dipten gelen yukarı dalgada 3 tür kitle tahmin ediyorum.

1. kitle : tepeden düşüşte malda yakalananlar. veya çok erken mallananlar. : bu kitlenin hafızasında son sert düşüş var.. zarar azalınca çıkmak isteyeceklerdir tahminim... (çoğu hisse halen ciddi kayıplarını koruyor)

2. kitle : xu100@9100 altında maliyetlenenler bu 2. kitlede de iki grup var tahminim..

2a- son yükselişe güvenmeyip tepkiden ibaret olduğunu düşünenler .. bunlar affetmez satar ..
    2b- son yükselişin bir trend başlatabileceğini düşünenler.... esas riski alacak ve kaygı yaşayacak bu kitle ..

3. kitle :. halen kapitali ppf ye dovize altına vs.. parketmiş olanlar. bu 3. kitlede, düşsede alsak ya da buy limit seviyesi bekleyenler vardır tahminim.. düşüşlerde bu kitle destek olabilir... ya da yukarı belli bir seviyenin üzerinde bu 3. kitlede yükselişe dahil olmak isteyebilir ... bu nedenle 3. kitle önem arz ediyor..

bugün ve birkaç gün 1-2a & 2b-3 mücadelesi izlenebilir sanırım .. 3 düşüşlerde kısmen destek .. belli seviyelerin üzerinde katalizör olabilir ..

piyasa yapıcı ve trader kitlesi ayrı onlar her zaman var.. cümleten iyi geceler .. ytd.. kısmet ..
    kitleler arası mücadele sertleşiyor ... arada py 40 takla atıyor .. . bakalım kim galip gelecek ..? ..satmak kolay almak zor .. görünmekte .. ytd ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Metro da öyle yerlerde sürünüyor......bu hisse nasıl incelesene......
    öztürklerin kağıdı. ben bunun semtine bile uğramam ki tokatlı. buna gelene kadar çok çok iyi kağıtlar var.

şartlar oluşursa 10x bile yaptırırlar. %60 halka açık. çok riskli.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 927/1000 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •