Sayfa 436/659 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 5269 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Aralik kasimdan ocak da araliktan daha iyi olacak.
    Yuzumuz gulecek.
    1200 den kapatır
    Ama uzunvadenin dediği gibi
    3000 olsa ne olacak, herkes için geçerli değil ama ben sadece mutlu olurum o kadar.
    Hayatla ilişimi kesecek kadar bir değer olursa o zaman tamamımdır.
    Ama belki o zaman bile oğluma bırakabilirim. Emin olamıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Fabric Yazıyı Oku
    1200 den kapatır
    Ama uzunvadenin dediği gibi
    3000 olsa ne olacak, herkes için geçerli değil ama ben sadece mutlu olurum o kadar.
    Hayatla ilişimi kesecek kadar bir değer olursa o zaman tamamımdır.
    Ama belki o zaman bile oğluma bırakabilirim. Emin olamıyorum
    Benim de hep bakis acim boyle oldu...

Temettuler yetiyorsa gerisi onemli degil.

Ister 1500 olsun ister 2500

15 senedir tasiyorum, tasimaya devam ederim.

Benden sonra da cocuklar tasirlar insallah.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Eski vade öldü, yaşasın yeni vade. Hüloğğğ
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Flama dalgalaniyor, bayrak diregi kadar mesafe yukari gidebiliriz, flama yukari gecilirse ki su dakikalarda ust sinira geldik. Direk boyu 9000-9700 gibi goruyorum ben...

Yani aralik kasimdan daha iyi, ocak araliktan daha iyi olacak.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim de hep bakis acim boyle oldu...

Temettuler yetiyorsa gerisi onemli degil.

Ister 1500 olsun ister 2500

15 senedir tasiyorum, tasimaya devam ederim.

Benden sonra da cocuklar tasirlar insallah.
    Ben de aynı bu şekilde düşünüyorum
    Tek fark şu ki lotlarım bir kısmını diğer hisseler arasında gel git yaptığım için bazen düşsün,bazen de çıksın istiyorum.
    Şu anda çıksın istiyorum

6. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini yaklaşık 20 yıldır Anadolu’nun dört bir köşesinde kalbi Fenerbahçe ile atan taraftarlarımızla buluşturan Fenerium Tırları, Ford Trucks’ın özel olarak tasarladığı yeni model araçlarıyla yola devam edecek.

Ford Trucks, Fenerium’un yeni mağazacılık konseptine özel olarak tasarladığı F-MAX özel araçları, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Kamp Tesislerinde düzenlenen teslimat töreniyle Fenerium’a teslim etti.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Fenerium’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Esin Güral Argat ve Ford Trucks’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emrah Duman’ın konuşmacı olarak yer aldığı teslimat töreninde Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüz ve Ford Trucks profesyonelleri ile dernek yetkilileri de katıldı.

Başkanımız Ali Y. Koç: Teknolojisi çok gelişmiş bir aracın Fenerium’un tırı olabilmesi bizler için çok büyük lüks. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Başkanımız Ali Y. Koç, “Öncelikle hayırlı olsun. Paranız yok, harcamanız çoksa önceliklerinizin olması gerekiyor. Bu proje bana getirildiği zaman ‘Eski tırlarla idare edelim, buraya harcayacak paramız yok.’ dedik. Samet Köse Bey ne yaptı, etti bir konsorsiyum usulü Ford’la ağır pazarlıklar yaptı. Siz bu bize bilabedel Ford’dan verildi diye düşünebilirsiniz ama öyle bir şey yok. Ama iyi bir fiyat verildi. Daha da önemlisi şu hale getirilmesinde Ford’un müthiş bir katkısı oldu.

Bu gördüğünüz araç %100 yerli bir araçtır. Ne demek %100 yerli araç? Belki üstünde 90 yıllık ortağımız Ford’un logosu var fakat mühendisliğinden üretimine kadar her şey Türk işçisinin ve mühendisinin ürünü bir araçtır ve bu araç 50 küsür ülkede satılmaktadır. İyi de performans sergilemektedir. Teknolojisi çok gelişmiş bir aracın Fenerium’un tırı olabilmesi bizler için çok büyük lüks. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Samet Bey Fenerbahçe dostu. Gönlü cömert, kalbinde taraftar gururu yatan ama imkânları da Fenerbahçe için cömertçe harcayan, onlarla topladığı kaynakla bu tırın satın alınmasını sağladı. Onu özellikle belirtmek istedim. Hatta Fenerium çok iyi para kazanıyor, nazar değmesin. İnşallah Allah daha çok kazandırır. ‘Kendi imkânlarıyla alsın.’ dediğimiz zaman Fenerium, ‘Tüm kazandığımız parayı zaten kulüp alıyor.’ dedi. Güzel bir konsorsiyum. Samet sana teşekkür ediyorum, seni tebrik ediyorum insanları motive ettiğin için. Fenerbahçe’nin farkı 7’den 70’e gelir seviyesi, eğitim seviyesi, kültür seviyesi ne olursa olsun taraftarlarımız söz konusu Fenerbahçe ise olağanüstü, sınırları zorlayacak cömertlik göstermektedir. Bunu her alanda görüyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bu tırlarımız da Fenerium’a hayırlı olsun.†dedi.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: F-MAX araçlar sadece birer mobil mağaza değil; Fenerbahçe’nin renklerini, coşkusunu ve büyüklüğünü her yere taşıyan birer sembol niteliği taşıyacakbir aracın Fenerium’un tırı olabilmesi bizler için çok büyük lüks. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Başkanımız Ali Y. Koç, “Öncelikle hayırlı olsun. Paranız yok, harcamanız çoksa önceliklerinizin olması gerekiyor. Bu proje bana getirildiği zaman ‘Eski tırlarla idare edelim, buraya harcayacak paramız yok.’ dedik. Samet Köse Bey ne yaptı, etti bir konsorsiyum usulü Ford’la ağır pazarlıklar yaptı. Siz bu bize bilabedel Ford’dan verildi diye düşünebilirsiniz ama öyle bir şey yok. Ama iyi bir fiyat verildi. Daha da önemlisi şu hale getirilmesinde Ford’un müthiş bir katkısı oldu.

Bu gördüğünüz araç %100 yerli bir araçtır. Ne demek %100 yerli araç? Belki üstünde 90 yıllık ortağımız Ford’un logosu var fakat mühendisliğinden üretimine kadar her şey Türk işçisinin ve mühendisinin ürünü bir araçtır ve bu araç 50 küsür ülkede satılmaktadır. İyi de performans sergilemektedir. Teknolojisi çok gelişmiş bir aracın Fenerium’un tırı olabilmesi bizler için çok büyük lüks. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Samet Bey Fenerbahçe dostu. Gönlü cömert, kalbinde taraftar gururu yatan ama imkânları da Fenerbahçe için cömertçe harcayan, onlarla topladığı kaynakla bu tırın satın alınmasını sağladı. Onu özellikle belirtmek istedim. Hatta Fenerium çok iyi para kazanıyor, nazar değmesin. İnşallah Allah daha çok kazandırır. ‘Kendi imkânlarıyla alsın.’ dediğimiz zaman Fenerium, ‘Tüm kazandığımız parayı zaten kulüp alıyor.’ dedi. Güzel bir konsorsiyum. Samet sana teşekkür ediyorum, seni tebrik ediyorum insanları motive ettiğin için. Fenerbahçe’nin farkı 7’den 70’e gelir seviyesi, eğitim seviyesi, kültür seviyesi ne olursa olsun taraftarlarımız söz konusu Fenerbahçe ise olağanüstü, sınırları zorlayacak cömertlik göstermektedir. Bunu her alanda görüyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bu tırlarımız da Fenerium’a hayırlı olsun.†dedi.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: F-MAX araçlar sadece birer mobil mağaza değil; Fenerbahçe’nin renklerini, coşkusunu ve büyüklüğünü her yere taşıyan birer sembol niteliği taşıyacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Hisse yatırımı pantolun eskitmeyi gerektirir.... Ben toplamaya devam ediyorum... Acelem yok... Ama tazminatı şimiden yarıladım bile .. Tabi tek aldığım froto değil... Elimde başka hiselerde var... Onlarıda topluyorum..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sevgili Zeytinburunlular...

Tansu Çiller (İstanbul Zeytinburnu mitingi)

Deniz Yatırım 3. Çeyreği de en yaklaşık sonuçla bildi.

Deniz Yatırım Froto ile ilgili tahmin yayınlarsa ve görürseniz buraya da yapıştırın size zahmet.

Sayfa 436/659 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •