Sayfa 969/1000 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim gördüğüm; kemalistler-siyonistler ve rafiziler-şia dışında üzülen yok.

Olayı İTİBARSIZLAŞTIRMAK için yine siyonist argumanlar dile getiriliyor.

Halk 8 yıl işgal altında olan, kendi evlerine gururla dönüyor(HALEP).Kimliği ne olursa olsun bu beni mutlu eder.

Topraklarını geri alan ASKERLERİN-HALKIN beyan ve hareketlerine bakarsak mücahit bir ordu.
    Ha..bazen çıkar çatışması olur.Düşman, daha büyük düşmana karşı seni savunur.Stratejik olaylar olur.

Ama görünen ve ifade edilene bakarsak ,bence çok güzel hareketler.

Askerlerin için de ARAP-TÜRKMEN-KÜRT hepsi var.Ama ortak özellikleri MÜSLÜMAN olmaları...

Böyle bir teşkilattan ancak İSRAİL rahatsız olur.Sonuçta ÜMMET BİLİNCİ direk siyonizme karşıdır.

TEMKİNLİ-MUTLU OLMAYA DEVAM..
    Son düzenleme : ABKA; 30-11-2024 saat: 15:21.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu forum bazen nelere alet oldu?

-Kendini HZ. MERYEM ilan eden kadın olayı..Halbu ki ortaya çıktı ki,kendi halinde açık bir bayan umreye gitmiş...

-Altından duşlar-banyolar olayı vardı...Belediyeye bağlanan...Sonra MAHKEME KARARIYLA bunun tamamen yalan olduğu ortaya çıktı..

-7 Ekimde HAMASın tecavüzleri iftirası vardı.Düşünün, siz aniden baskın yapıyorsunuz ve çok esir almak istiyorsunuz.DAKİKALARLA YARIŞIYORSUNUZ...Bir de arada kızlara çakacaksınız...

Hayatın akışına terstir.EN APTAL ÖRGÜT BİLE BUNU YAPTIĞINDA tüm itibarını kaybedecek.SONRA ORTAYA ÇIKTI Kİ,BİZZAT İSRAİL GÜDÜMLÜ PROPANGASIYMIŞ ve kurgu...

Salıverilen kız esirleri gördük..hiç birisi kötü muamele görmemiş..hatta bize KRALİÇE GİBİ davrandılar dediler..

KISACASI bu forumdaki BİR ŞEYİ DEFALARCA TEYİT ETMEDEN ASLA İNANMAMAK LAZIM..Çünkü kara propagandaya alet olan -olmak isteyenler var.
    Son düzenleme : ABKA; 30-11-2024 saat: 15:41.

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Fatih Eminönü ve Taksim turladım. İzlenimlerim… Müthiş bir turist yığınağı var her milletten. Döviz büfeleri de dolu boş görmedim. Bu ülke batmaz birşey yapar çıkar. Enflasyon da düşmez belki şirketler batıp millet işsiz kalınca..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2023 dünyanın en çok turist gelen şehri istanbul.. 4 sırada antalya..
    2024 de buna yakındır.. bu kurla turist gelmez soylemi pek doğru değilmiş onu anladım ben..

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    2023 dünyanın en çok turist gelen şehri istanbul.. 4 sırada antalya..
    2024 de buna yakındır.. bu kurla turist gelmez soylemi pek doğru değilmiş onu anladım ben..
    Göreceli ucuzuz demektir de diyebiliriz ya da çok iyi bir organizasyon var… belki onlarda da ne ev alabiliyoruz ne araba boşver gezelim yiyelim içelim mantığı oluşmuş olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Bu forumdaki bazıları hamas israile saldırınca da göbek atmıştı. Sonra neler olduğunu hep beraber gördük. Feraset herkeste olamıyor maalesef. Sırf yalakalık olsun diye konuşanlara zaten diyecek bir şey yok. Var da gerek yok.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bu forumdaki bazıları hamas israile saldırınca da göbek atmıştı. Sonra neler olduğunu hep beraber gördük. Feraset herkeste olamıyor maalesef. Sırf yalakalık olsun diye konuşanlara zaten diyecek bir şey yok. Var da gerek yok.
    toplumlarda bir koyunlar diğer yanda ise bireysel rasyonel düşünce vardır.. özgür olabilmen içinde bireysel düşünmen gerekir.

koyun demişken..

gezi sürecinde türbanlı bacılarımızı deri maskeli kovboylar kırbaçladı yok camilere eşediler bunların görüntüleri var elimizde.. yayınlayacaz diyen kimlerdi ?

öyle suriyelilere filistinlilere falandeğil.. kendi vatanlaşlarını tutukladılar. öyle görüntülerinde olmadığı çıktı.

koyunlar anlamaz.

mağara alagorisinde olduğu gibi bunlar oradan çıkmayı beceremiyor

zavallı insanoğlu.

7. [QUOTE=ABKA;6937851]Benim gördüğüm; kemalistler-siyonistler ve rafiziler-şia dışında üzülen yok.

Siyonistler şu an bayram ediyor.Sizin gibi.Israil onlarca kez Suriye 'ye hava saldırısı yaptı. sizin desteklediğiniz grupların üzerine bomba bırakmadı,neden?

Kemalistler ile Siyonistlere yanana getirme çabanız kendi utancinizi gizleme çabası. Sanki Gazze'ye!!!çimento,çelik,petrol vs Kemalistler satıyor.

Sevineceğin bir haber daha vereyim.Sizi mutlu eden Htş Halep'e girmiş ama havaalaninin denetimi Ypg'ye bırakılmış??

karadağ da etin kilosu 6 eur.. max.8 eur.
    marina da yıllık konaklama -13.000 eur-
    aynı tekne göcekte yıllık 80.000 eur..

dün konuştum,eşimle..JAPONYA'da..
    2 kişilik biftek söylemişler.. 700 TL.. bizden ucuz dedi..

Bu sene fiyatlarımız böyle..
    İSPANYA'dan yukarda..

Kışın 1 haftalık bulgaristan kayak merkezi.. 1.000-1.200 eur..
    kartalkaya-uludağ bolu falan 250.000-300.000 arası..1 haftalık çocuk.anne baba..

dışardan turist gelir mi? gelmez mi? bilemem.
    Ama parası olan/az olan yerli turist..yallah dışarı.. TR turizmde bitik..

Sayfa 969/1000 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •