Sayfa 974/1000 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Viop LX

1. Şimdi bu Astana sürecinde bizden istedikleri htş nin idlib ten ayiklanmasiydi.. aha da oldu kabak gibi ortaya çıktılar. Öteki taraftan medyaya ve trollere baktığında htş nin bizim destekledigimiz gruplardan biri olduğu ayan beyan ortada... Valla bir nane yiyorlar sonu hayırlı olur mu bilemedim. Bahçeli bizi federasyon falan o işlere bulastiracak gibi görünüyor değerli dostum YPG gibi birşey de çıkmasın da... Bahçeli feyk te atabilir malum kimle ortak olmuşsa sonu felaketle bitiyor. Trump kurdeleyi kesene kadar tiyatro var ama..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ITO Kasım enflasyonu %3.07
    Faiz inebilir diye Gyo yatırımı yaptım minnacık bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    ITO Kasım enflasyonu %3.07
    Faiz inebilir diye Gyo yatırımı yaptım minnacık bakalım.
    Abaaaav zictik. Geçen ay iyi geldi diye ekgyoyu çizmişlerdi. Bu sefer de gömerler mi acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abaaaav zictik. Geçen ay iyi geldi diye ekgyoyu çizmişlerdi. Bu sefer de gömerler mi acaba?
    Bademin çok umurunda değil. long short hangi taraf baskında o tarafa presini yapar paracıkları toplar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. ITO’nun Perakende fiyatlar göstergesi aylık %3,07 artış gösterdi..

Salı günü TUIK Kasım ayı enflasyon verisi açıklanacak...

ITO verisi yüksek geldi...Piyasa salı günü gelecek veri için olumsuz beklentiye girebilir...

Ykbnk satış haberi yalanlaması ile beraber Pazartesi satıcılı bir gün olabilir...

Salı sabahı gelecek veri Aralık faiz indirimi olasılığı için çok önemli..

6. Elon Musk:
    Amerika’da seçimlerde bilgisayarla elektronik oylama ortadan kalkmalı. En güvenilir yöntem kimliğini ibraz ettikten sonra zarfla bizzat oy kullanmak. Makinaların seçimlerde işi olamaz

https://x.com/cemseymen/status/18629...UrrGA1E7g&s=19

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Elon Musk:
    Amerika’da seçimlerde bilgisayarla elektronik oylama ortadan kalkmalı. En güvenilir yöntem kimliğini ibraz ettikten sonra zarfla bizzat oy kullanmak. Makinaların seçimlerde işi olamaz

https://x.com/cemseymen/status/18629...UrrGA1E7g&s=19
    marvel efsanesi kaptan amerika olmaya hazırlamış kendini milletin gazıyla.

tabi hakkını yememek lazım @spacex @starlink hesaplarına bakarsanız. tek başına bir çin + rusya yapıyor adam.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku

Uzaylılar gelse boyunlarına sarılacak yazmış biri..
    Adam kafa gitmesin diye bir tepsi tatlı yaptırmış demiş diğeri..
    Gülmekten yarıldım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 974/1000 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •