Sayfa 899/907 İlkİlk ... 399799849889897898899900901 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Enerji sektöründe atılan ilk adımlara bak sen. Birincisi cumhurbaşkanları huzurundan devasal anlaşma. İkinci KAP geldi. Dünya devleri ile iş birliği. Daha bu başlangıç. Korkutmaya başlattın bizi Mücahit başkan. Kalp krizi geçirecek millet bu gidişle [emoji28]

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. İhlas Holding tarihinde paradigmalar değişiyor mu ?

7 Milyar küsür usd projenin %30 ortağı ve iki ülke Cumhurbaşkanı imzaladı.

İhlas yeni dönemde Cengiz, Limak vb kurumlar gibi daha fazla mı sahada ve ihalelerde olacak ?

Şu anda 200 milyon usd değeri anca olan şirket milyar usd’lik proje ile hangi segmente taşınır ?

Yeni ihale ve KAP gelir mi ?

Eski zirve 1,5 usd olsa da o da geride kalır mı ?

Devlet destekli ve garantili ihalelerde milyar dolarlar kazanılırken kar marjları ne durumda ? Döviz bazlı olunca varsın enflasyon olsun ne zararı var rahatlıkla denir mi ?

İhlas yeni bir hikaye ile bambaşka fiyatlamalara gebe mi ?

Katılım fonuna eklenmesi haberi ile farklı yatırımcı gelir mi ?

Kafamda deli sorular

Öyle görünüyor ki bu planlar yeni gelecek KAP’lar ile daha da netleşecek ve artık fiyat analizleri vs görmeye başlayacağız.

Şu an 200 milyon usd değeri olmayan İhlas 7 küsür milyar usd’lik projenin %30’una yani 2,1 milyar usd’ye mi sahip olacak…..

Projenin yönetimi de İhlas H sahibinde mi olacak ?

…..Görünen köy klavuz ister mi bu durumda. Bakalım daha kaç tavan ileti gidecek

Sesli konular yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı

3. İhaleyi alip çine yaptirmak ,ihale elde bulundurma kazanci, kendisinin yapacak gucu yok, borsadan zaten kazandi 25 yil , bedelliler le , gelenenin parasini doymayan canavar gibi yutuda yuttu, son bir ayda kazandi da kazandi, garip bir yönetim , yatirimci iliskilerine sordugumuzda "kim kazandi da biz de kazanalim " diyebilen tipler, yedi yillik bekletilen hissede zarar ustune zarar, yuzbinlerin ahı var, belkide milyonlarca insanin , kime ne, kazanç güzel, tek amaç kazanmak ne olursa olsun kazanmak, ezgeç anlayişi.....

4. Gönderilen kap haberlerinin alayı muamma....bu holding böyle bir iş yapamaz.....dikkat ederseniz tüm heberler muamma....

63 milyon doları ödeyemeyen muz cumhuriyeti kırgızlar....

Neymiş efendim...7 milyar dolalık ihale....

Bir çok ülke böyle büyük ihale altından kalkamaz....

Benim şaşkınlığım...on binlerce insanın....milyonlarca dolarını iç eden...şu an mahkemeler devam ediyor....

Böylesine müflis iş adamını ...koskoca cumhurbaşkanı yanına alıyor...

Kefil görümtüsü veriyor....

İddia ediyorum bu işin sonu hüzsran....

Tüm haberlerin altı boş...muamma...asparagaz...hiç bir açıklık ve gerçeklik yok....

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Gönderilen kap haberlerinin alayı muamma....bu holding böyle bir iş yapamaz.....dikkat ederseniz tüm heberler muamma....

63 milyon doları ödeyemeyen muz cumhuriyeti kırgızlar....

Neymiş efendim...7 milyar dolalık ihale....

Bir çok ülke böyle büyük ihale altından kalkamaz....

Benim şaşkınlığım...on binlerce insanın....milyonlarca dolarını iç eden...şu an mahkemeler devam ediyor....

Böylesine müflis iş adamını ...koskoca cumhurbaşkanı yanına alıyor...

Kefil görümtüsü veriyor....

İddia ediyorum bu işin sonu hüzsran....

Tüm haberlerin altı boş...muamma...asparagaz...hiç bir açıklık ve gerçeklik yok....
    Çin Halk Cumhuriyetini unutmayın destek olarak

6.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Çin Halk Cumhuriyetini unutmayın destek olarak

Kimsede hisse yok...kimsenin hisse aldığıda yok...hisse toplu...

Patron götürüyor...!!!!!!!!!

BU ÜLKEDE ...KANUN HUKUK OLSA....BU ADAMIN TÜM ŞİRKETLERİNE DEVLETİN EL KOYMAS LAZIM....

İNSANLAR HALEN MAĞDUR....ARKADAŞIMIN BABASININ....100 BİN DOLARDAN FAZLA PARASINI İÇ ETTİ....PARALAR YURT DIŞINDA...BABA GEBERDİ...AHMET AMERİKAN VATANDAŞI OLDU...

TARİKATÇI BUNLAR...

IŞIKÇILAR...AMERİKAN GÜDÜMÜNDE...

FETOCULAR GİBİ....TARİKATLARIN BİRÇOĞU...EGEMEN GÜÇLERİN HAKİMİYETİNDE...!!!!!!!!!!!!!!

7. Hisse ucuzmu derseniz...hisse ucuz....holdingin portföyünde...ihlas fınans yarısı mevcut.....on binlerce kişinin parasını ihlas finans....ihlas holding...iç etti....

Mahkemeler ne durumda....onbinlerce vatandaş dava açtı....bu dolandırıcı türkiyede sokakta yürüyemez...canını alır bunun...mağdur ettiği insanlar....

Birgün çok büyük bedel ödeyecek....!!!!!!!!!!!!!!

8. [QUOTE=körhacı;6938401]Çin Halk Cumhuriyetini unutmayın destek olarak

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE

DEĞERLİ FORUMDAŞ...KAP HABERLERİNİ İYİ OKU....

HİÇ BİR ŞEY NET VE AÇIK DEĞİL....MUĞLAK...

BU ADAMLARIN İTİBAR SIFIR....KİM BUNLARA İNANIR İŞ VERİR....ÜLKEMİZİN YÜZYILIN DOLANDIRCISI BUNUN BABASI....!!!!!!!!!!!!!

TAYYİP ERDOĞAN BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI....

YAZIKLAR OLSUN....

BU ÜLKE KORKUNÇ TEHLİKELİ BİR ÜLKE OLDU...

Sayfa 899/907 İlkİlk ... 399799849889897898899900901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •