Sayfa 992/1000 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    nohut dayı, afiyetle yemek nasip olsun..ama temel analizin zamanı değil dayıcım..bu ayrı..kar ayrı..
    borsa tepki içindeyken temel analiz dedin mi huylanıyorum..ufaktan bir pazarlama kokusu yaymaya gerek yok dayıcım..bu izlenimi veriyorsun farkına varmadan
    KARADUMAN,Geldiğinden beri burada olumsuzluk pompaladın,insanları yanlış yönlendirdin.
    Neyi pazarlıyorum?Atı alan Üsküdar'ı geçti artık.Geçmiş olsun.
    Bu forumda senin gibi 3-5 kişi daha var.(EGEDUK ve LUNATEC)
    Sizlere inat göstere göstere işlem yaptım...
    Bu topic 10 sayfa sonra kapanacak.
    Bende yaptığım işlemlerimi zaten paylaşmayacağım.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2. nohut dayı benim 10-11 binde sattığım kağıtların bazıları hala yarı fiyatında şuan..ama ben yazmadım bunları..
    yukarı trend başlamadı diyorum..başka da bişey demiyorum..yaptığın kar trendin yönünü değiştirir mi..yok..o zaman beni ilgilendirmiyor..biz o dönemi geçeli yıllar oluyor..reklama gerek yok

3. uyuzda 10.331-10.431 bölgesine dikkat
    herkesin ralliye inanması lazım, herkesi inandırmadan pala çakmaz ve dönüş olmaz, hayal kurmayın

4. 2019-2024 trendi bitti diyorum.sen bana bucim diyorsun..yapma gözünü seviyim..tepki biterse trend aşağı devam ederse 4 tl ye düşme potansiyeli olan kağıt bu..bu kağıt 4 tl olmazsa bu kağıttan tepkiye oynamam..sen oyna afiyetle ye..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    10.000 üstünde kağıt bırakmadım sattım..o günden bu yana kağıt almadım..dip süreci tamamlanmadan da tepkiye oynamam..2007 krizinde dersimizi aldık..eskiler bilir tam da trende dönüştü derken bist100, yarı yarıya düşmüştü..bazı kağıtlarda tepkiden sonra 1/3 üne düşmüştü..
    Bist100 de 8500 e düştüğü zaman tepkiye oynasaydın iyiydi dayucuğum ama malesef treni kaçırdın bu saatten sonra riskli çünkü bist100 de 10bine dayandı, neyise 31 aralıktan sonra global piyasalarda düzeltme hareketi başlar muhtemelen
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    nohut dayı benim 10-11 binde sattığım kağıtların bazıları hala yarı fiyatında şuan..ama ben yazmadım bunları..
    yukarı trend başlamadı diyorum..başka da bişey demiyorum..yaptığın kar trendin yönünü değiştirir mi..yok..o zaman beni ilgilendirmiyor..biz o dönemi geçeli yıllar oluyor..reklama gerek yok
    Ben işlemlerimi paylaştım.
    Sen zehirli gaz verdin...insanları zehirledin.
    Neyse ki senden etkilenmeyecek kadar borsa bilgim var.

VİOP yapmayın asla başaramazsınız..!! .

Adios Amigos...

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2019-2024 trendi bitti diyorum.sen bana bucim diyorsun..yapma gözünü seviyim..tepki biterse trend aşağı devam ederse 4 tl ye düşme potansiyeli olan kağıt bu..bu kağıt 4 tl olmazsa bu kağıttan tepkiye oynamam..sen oyna afiyetle ye..
    Şayet 4 tl olursa,malı mülkü satarım, 100 mlyn lot alım yaparım,gelir burada gözüne sokarım.Bilgine..

YTD

8. kaçırdım değil bozkurt dayı..ilgilenmiyorum..hileli oyuna girmem..kar edeceksem de girmem..
    onlarca kağıt var tabana yapışık gibi çok az yükseldiler tabandan ama it bakmıyor yüzlerine..
    ben trendin döndüğünü görsem basarım parayı bunlara mesela..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist100 de 8500 e düştüğü zaman tepkiye oynasaydın iyiydi dayucuğum ama malesef treni kaçırdın bu saatten sonra riskli çünkü bist100 de 10bine dayandı, neyise 31 aralıktan sonra global piyasalarda düzeltme hareketi başlar muhtemelen

Sayfa 992/1000 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •