Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SP500 bence en büyük risk.

Bir de yabancı geçen hafta(en son açıklanan veri diyelim) -270 mil. dolara yakın satış yapmıştı...

Bir de neden hala shortlar oldukça baskın(viob pastasında)...

Bunlar KARADUMANA destek argumanları...

Eğer KARADUMANIN dediği küresel kriz olursa,elbette hiç bir hisse-endeks dayanamaz....Olur mu-ne zaman olacak????

Önemli olan zamanını bilmek...

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    2019-2024 trendi bitti diyorum.sen bana bucim diyorsun..yapma gözünü seviyim..tepki biterse trend aşağı devam ederse 4 tl ye düşme potansiyeli olan kağıt bu..bu kağıt 4 tl olmazsa bu kağıttan tepkiye oynamam..sen oyna afiyetle ye..
    birisi bana çıkıp hisse pazarlıyorsun dese, sen de şort pazarlıyorsun aslanım der işin içinden çıkarım. sabah akşam aynı şeyleri yazmanın manası ne?

bence de piyasa zayıf, ama şu piyasanın en ensesi kalın palasını getirin, böyle rahat sallayamaz.

selametle.
    audentes Fortuna iuvat

3. Şirket bilançoları konusunda uzman olan ve yakından takip eden arkadaşlar var ise bir soru.

Bu sene sonu Borsa Istanbul da kaç 600 kusur şirketin kaçı zarar ve de ciddi zarar açıklama ihtimali var?
    Tahminime göre %20 sinden fazla firma zarar açıklayabilir.
    Yüksek faiz ve enflasyon bilançosu sonrası.
    3. dönem bilançoları çok ilginç geldi.

Bu durumda 4.çeyrek bilançosu sonrası Borsa Istanbulun bir daha çakılma ihtimali yüzde kaç tır ?
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. yükselen trend içinde düşüşler olmaz mı..tabiki olur ve yükselen trend içinde düşüşe oynayıp ben para kazandım aha da hesap extresi derse..
    bu da beni ilgilendirmez..niye çünkü trend yukarı..ben bunu yazarsam pozitif mi olurum ..olmam çünkü trend yukarı..hah işte burdaki bu durumun tam tersi..

5. Selam cemaat
    Alan satan kar zarar edenler…. İşlem yapan haklıdır gerisi zırvadır. Kazanan daha haklıdır çünkü doğru işlemi o yapmıştır. Ne aldırırlar ne sattırırlar bir acaipler… endeks yarısına düşse çok daha düşecek diye aldırmazlar, on katına çıksa neden yirmi kat olmasın diye sattırmazlar…
    Viop yapmayın diye bir zırva da ben yapayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Cool

yükselen trend içinde düşüşler olmaz mı..tabiki olur ve yükselen trend içinde düşüşe oynayıp ben para kazandım aha da hesap extresi derse..
    bu da beni ilgilendirmez..niye çünkü trend yukarı..ben bunu yazarsam pozitif mi olurum ..olmam çünkü trend yukarı..hah işte burdaki bu durumun tam tersi..

+200 bin lot 1 tl.den bedelliden aldım.

Sn.KARADUMAN,Bu hisseleri alım yaptığımda (500 bin lot) 24.02.2022 tarihinde dolar 13.85 tl. cıvarı idi.
    1 lot hisse maliyetim ortalama 12 sent cıvarı idi. koy üstüne doların altın karşısındaki enflasyon farkını %50 (12X1.50 =18 sent+34 ay geçen zamanı-fabrikalar çalıştı.)

Ben geçmişte işlem yaptığımda krizin dibi idi.
    Ben bu hisseyi kaçtan alacağımı yazdım?Bu açık olan topikte geçmiş sayfada grafik paylaştım...18 sent yazdım.
    Benim arşivim yanılmaz.
    Her yaptığım işlemin mutlaka 1 mantığı var. Bilgine...
    Güncel kapanış fiyatı 22,90/18 sent=%27,222 dolar bazında kazanç var...

YTD
    Son düzenleme : nohut; 02-12-2024 saat: 22:02.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

kaçırdım değil bozkurt dayı..ilgilenmiyorum..hileli oyuna girmem..kar edeceksem de girmem..
    onlarca kağıt var tabana yapışık gibi çok az yükseldiler tabandan ama it bakmıyor yüzlerine..
    ben trendin döndüğünü görsem basarım parayı bunlara mesela..
    Pratikte haklısın....temkinlisin.... güzel... nohut da hisse alıp kazanıp kârı cebine koyuyorsa ben tebrik ederim....borsalar zaten hileli zatlar üzerine kuruludur...bu her zaman öyle olmuştur....daha doğrusu Dünya bütün borsaları böyledir....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Pratikte haklısın....temkinlisin.... güzel... nohut da hisse alıp kazanıp kârı cebine koyuyorsa ben tebrik ederim....borsalar zaten hileli zatlar üzerine kuruludur...bu her zaman öyle olmuştur....daha doğrusu Dünya bütün borsaları böyledir....
    Kısacası senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
    Yani Karaduman abi tabana yapışmış hisseyi alsa bile kazanamayabilür çünkü zarlar hileli
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 993/1000 İlkİlk ... 493893943983991992993994995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •