Sayfa 70/234 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1871 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Xu030 endeks

G.Kore kaynamaya başladı....

Adam resmen darbe yaptı. Anayasayı askıya aldı. Siyasi faaliyetleri yasakladı.
    Sivil mahkemelerin yetkisini askeri mahkemelere verdi.
    Bütün beledyelere kayyum atadı.

Bakalım demokrasi şampiyonu batının iri devletleri ne diyecek bu işlere?

Almanya'da da böyle bir durum görülebilir....

Parlamento da sıkı yönetimi iptal etti. Asker kimi dinleyecek şimdi?
    Bir kısmı parlamentoyu bir kısmı da cumhurbaşkanını seçerse işler iyice karışır...

Habertürk’ten M.Akif Ersoy olan bitenleri yorumlamak için hemen bir uzman bulmamız lazım dedi.
    Kanallara acil uzman aranıyor...

5. bugün izlemedim piyasayı, şimdi baktım- sabah negatif enflasyon rakamına istinaden satışa gelen malları kaptı-kaçtı yapmış pala, ilk yarım saatte konu kapanmış, akşama kadar da geleni karşılamakla yetinmiş.. aracı kurumlar arası el değiştiren net işlem bir hayli yüksek, vadeli dağılımı da hakeza.. bbva 25 bin alışta, eğer bu alış short kapama ise satanların hepsi yeni short açmış demek olur, çünkü apd sıfır

hacim bankalarda dönüyor.. demek oluyor ki, ppk toplantısına kadar böyle, rate cut oyunu devam edecek.. bugünkü beklenenden yarım puan yüksek tüfe indirim beklentisini değiştirecek önemde değil, zaten negatif sürprizin kaynağı gıda fiyatları- yani para politikasının etki alanı dışındaki kalem

6. trump seçiminden mazbatayı almasına kadar geçecek süre tam bir alien evreni olarak devam ediyor, önce suriyede idlib sünni gruplar atağa kalktı bir günde halep düştü, arada tr güdümündeki milli ordu stratejik tel-rifat kasabasını ele geçirdi, esed rejiminin destekçileri iran hizbullah hatta ırak haşdi şabileri ortalıkta yok, hizbullahın zaten kolu kanadı kırık- nasrallah yok artık.. bakalım rusya ne yapacak ?? halep kalesine türk bayrağı çekilmesi heyecan yarattı akape tabanında ama aceleci olmamak lazım, neyin ne olacağı belirsiz, herşey çok taze, soğukkanlı olmak gerek

derken akşam saatlerinde güney korede cb darbe yapmış meclisi kapatmış.. daron, kapsayıcı kurumlar teorisine örnek ülke olarak g.kore'yi göstermişti, nobelli teori daha mürekkebi kurumadan çöp tenekesine gitmiş oldu, geçmiş olsun daron.. tabii kendi ülkesinde de lurumsallığa asla yakışmayacak işler oluyor- başkan biden suçlu oğluna af çıkardı (af çıkarmazsan seninle ilgili kitap yazarım diye tehdit etmiş oğul- o oğul ki, babasını 'pedo joe' diye kaydetmiş telefonuna).. yeni başkan ise damadı jared'in babasını yani dünürünü fransa büyükelçisi, diğer dünürünü ise ortadoğu başdanışmanı olarak atadı.. ne kurumsallık ama

7. yatay başladı piyasa, 30-endeks için destek 10.750- 10.800 bölgesi, buranın tutması lazım, stop olarak izliyorum.. stop-loss nasıl oynanır ?? mesela 10.800 altına geliyor, kademeli maldan çıkmaya başlanır, 10750 altında sıfırlanır.. diyelim sonra geri döndü, 10750- 10800 tekrar yukarı geçiyor, malları yerine koymak gerekir

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

yatay başladı piyasa, 30-endeks için destek 10.750- 10.800 bölgesi, buranın tutması lazım, stop olarak izliyorum.. stop-loss nasıl oynanır ?? mesela 10.800 altına geliyor, kademeli maldan çıkmaya başlanır, 10750 altında sıfırlanır.. diyelim sonra geri döndü, 10750- 10800 tekrar yukarı geçiyor, malları yerine koymak gerekir
    Kolay gelsin .....sayfa senin erhalde......bende nerede diyordum ozan.........
    viop da beklentin nasıl......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 70/234 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •