Sayfa 51/1005 İlkİlk ... 41495051525361101151551 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 401 - 408 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Alalalalal hocam, terse dönmüş rüzgar, aksi ğibi gırtlak mal dayım
    Komple kaldırırlarsa benim eşşekler kafadan x2 yapar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Perşembeyi Cuma ya bağlayan gece ,benim spor gecem ..

Müsaadenizle

https://www.youtube.com/shorts/gebNFfy_ReI
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili ALPER ,Bozkurt ,Maaciit , çıtak

https://www.youtube.com/shorts/S78hvT50P8U

Bakiyorum keyfin yerinde mertabi
    Palişkona süüyle akşam akşam bu kadar aldığı yeter, birazda yarına bıraksın, biz daşmı yiyelim
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bakiyorum keyfin yerinde mertabi
    Palişkona süüyle akşam akşam bu kadar aldığı yeter, birazda yarına bıraksın, biz daşmı yiyelim
    Söylerim,sevgili Bozkurt

Sevgili nohut ,KısaVade
    Hayat hoş gerisi boş

5. Cool

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Avrupa borsaları bankacılık öncülüğünde yükselişle kapandı

BERLİN (AA) - Avrupa borsaları, Fransa'daki hükümet krizine rağmen bankacılık hisseleri öncülüğünde haftanın dördüncü işlem gününü yükselişle tamamladı.

Kapanışta gösterge endeks Stoxx Europe 600, yüzde 0,40 değer kazanarak 519,53 puan oldu.

Stoxx Europe 600'de yer alan bankacılık şirketlerinin hisseleri ortalama yüzde 3,14 artarken, petrol ve gaz sektörü hisseleri ise yüzde 0,44 geriledi.

Almanya'da DAX 40 endeksi yüzde 0,63 artarak 20.358,80 puan, Fransa'da CAC 40 endeksi yüzde 0,37 yükselişle 7.330,54 puan ve İtalya'da FTSE MIB 30 endeksi yüzde 1,59 değer kazanarak 34.626,28 puandan kapandı.

DAX endeksinin art arda 5 gündür rekor kırması dikkati çekti. Endeks bir haftada yüzde 5,7 ve yılın başından bu yana ise yüzde 21,5 yükseldi. Bu durum yıl sonuna kadar devam ederse, yatırımcılar için son 10 yılın en iyi borsa yıllarından birisi olacak.

İngiltere'de FTSE 100 endeksi yüzde 0,16 yükselişle 8.349,38 puan oldu.

Avro/dolar paritesi TSİ 20.32 itibarıyla yüzde 0,52 artışla 1,057 seviyesinden işlem gördü.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Noel baba hediyelerini yüklemiş dağıtıyor..Bizim eve de uğrar sanırım..

https://www.youtube.com/watch?v=DJOIId66Ikw

YTD

6. DAX 1 yılda 10 yıllık faiz gelirinden fazlasını vermiş daha ne olsun...Dikkatli olmakta faydalar vardır.(bence)

YTD

7. YTD

8. yalancı çoban değişik nağmelerle kavalı çalıyor..koyun kılığındaki kurtlar çobanın hemen arkasında, şaşkın koyunlar peşlerine takılmadı henüz..yalancı çoban ısrarla koyunların olduğu bölgede turluyor..kafaya koymuş mestedecek koyunları..

Sayfa 51/1005 İlkİlk ... 41495051525361101151551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •