Sayfa 63/1005 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    hükümet diyor ki siyonislerle ticari ilişkileri kestik, madem öyle ise filistine ihracat % bilmem kaç artmış, o zaman bu filistinliler madem bu kadar mal alacak paraları var neden bizlerden gemiler dolusu bedava yardım gönderiyoruz acaba? cevap verebilecek var mı?
    taşıt tanıma sistemi hangi menşeli haberi yok üfürüyor,
    arabasının ghötüne takacağı çipten haberi yok adamların, komisyon nereye gidecek söylemiyorum bile..

2. ofiste bugun bilgisayarlar başındayken bloomberg seyrediyordum Turgay ozaner çıktı İstanbul yatırım 2 hafta önce yine denk gelmiştim %25 borsa diyordu bugun %65 borsadayız %25 banka diyorhatta aynı sunucu şaşırıyor çünkü 2 hafta önce farklı şeyler konuşuyordu.Diyorki ocak ta yabancıyı bekliyorlarmış%65 malda olan kurum çalışanı bunu söylemez yabancıda keriz ya türk borsasında ne olduğunu ne döndüğünü onlar bilmiyor mu açığa satışı kimin için kaldırıyorlar o saha en çok kimin sahası , 3 dolardan yabancı bekliyorlar bu bilançolarla, neymiş faiz indirimi bam bam düşürdüler faizleri hemen herşey yoluna girdi , bilançolar düzeldiÇeşke herşey bu kadar basit olsa bu yüzden pozisyonda olan temkinli olsun buralardan maliyetlenenler 2 kere temkinli olsun.Yoksa alsın götürsünler paraları varsa uzaya ha taze para çekiceklerse ona görede oyun oynanacakdır bana göre bakalım izleyelim görelim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bloomberg de başlamışlar yine 4. çeyrek toparlanır diye onu fiyatlıyormuşuk
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

16.30 sonrası borsa da sert hareketlere hazır olalım.......arkadaşlar................

Selam arkadaşlar,
    bugün az yazılmış. İşler bitti eve geldik, kısa pozisyon devam ediyoruz. Dün geceki haberle yukarı sürdüler, geçen hafta bu durumu öngörüp önlemimi almıştım. Vur-kaç maliyet yapmaya devam. Akbank vadelide 67,58 ortalama ile bismillah satış yaptım. Endeks 11340 sattım. Bugün gözlemlediğim bofa ykb ve akbank sağlam alıyor. Az önce koça da daldı. Ama biraz izliyelim bakalım.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    16.30 sonrası borsa da sert hareketlere hazır olalım.......arkadaşlar................
    Anlaşıldı tamam tam 16.30 mu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

abd verisi var sanırım onu yazmıştır. ama bizim piyasa bu sıralar kendi bildiğine takılıyor, pek sağı-solu iplemiyor.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    abd verisi var sanırım onu yazmıştır. ama bizim piyasa bu sıralar kendi bildiğine takılıyor, pek sağı-solu iplemiyor.
    olmayan ekonomiyi pozitif fiyatlıyoruz badem bofası fişi ne zaman çekerse hasta ozaman ex geçer.
    dedikodu haber var şuanda onu bile görmüyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 63/1005 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •