Sayfa 65/1005 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayuyu ikna edene kadar sürecekler yukarı heralde
    Karaduman abi Ralli malli derse şortluyalım sindoma abi
    Burada yazdığı ilk gün söyledim ona 2008 düzenekle şimdiki düzenek aynı değil diye kabul etmedi rsı vs onlardan bahsetti.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Viop tarafta katliam oldu mu? Shortcu biçildi mi bilen var mı?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şort olan yoktur iş şortları orada askıda ekmek gibi burada yazdık fonların satışları için hedge edilmiş pozisyonlar ,
    bankalarda pay vadelide long olanlarada baksınlar sonuç olarak kendin pişir kendin ye borsası
    FORMASYON AVCISI 53

3. Bugunkü ekmeği ben yiyemedim graftan dolayı ve dün ani gelen haberden bugunde sadece seyrettim işlemleri kim kiminle dans ediyor ona baktım
    FORMASYON AVCISI 53

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugunkü ekmeği ben yiyemedim graftan dolayı ve dün ani gelen haberden bugunde sadece seyrettim işlemleri kim kiminle dans ediyor ona baktım
    Valla bu ralli ABD usulü muhteşem yedili şeklinde giderse sağlam kufrederim. Ben de henüz ekmek yemedim.[emoji3]

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Viop tarafta katliam oldu mu? Shortcu biçildi mi bilen var mı?

O kısmını bilemiyorum, dün kasada 595bin cetun vardı, akşama bakalım eksilen olmuş mu diye

Endekis yükseldi 10bin üstüne attı ama benim hisse gram gitmedi acaba bu katliam sayılır mı mandradasutvar abi
    Hamdım Piştim Yandım

6. Merhaba, Merkez bankası ya da kamu kurumlarından birinin 2025 yılı için aylık kur tahmin bilgisine nereden ulaşabilirim?
    Sıradan bir insan

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    SEDDK :
    Sigorta reasürans ve emeklilik şirketleri için 2025 de enflasyon muhasebesi uygulanmamasına karar verilmiştir.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O kısmını bilemiyorum, dün kasada 595bin cetun vardı, akşama bakalım eksilen olmuş mu diye

Endekis yükseldi 10bin üstüne attı ama benim hisse gram gitmedi acaba bu katliam sayılır mı mandradasutvar abi
    Gram gitmedi demiyorum. Tüm zamanların en yuksegimin yüzde beş altındayım... Sağlam kar lazım çok iyi yerlerde aporttayim. Piste çıktı kağıtlar ama benzin yok henuz.

Sayfa 65/1005 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •