Sayfa 857/902 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Avrupa’da Anahtarlama ekipmanlarında sf6 gazının bir izolasyon malzemesi olarak kullanılması 2026 yılında yasaklanıyor..2025 yılında kuru hava ve katı izolasyon alternatif ürünleri yönünde seri üretime geçmesi bekleniyor..Türkiye’de ilk olacak bir ürün olacak..

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Avrupa’da Anahtarlama ekipmanlarında sf6 gazının bir izolasyon malzemesi olarak kullanılması 2026 yılında yasaklanıyor..2025 yılında kuru hava ve katı izolasyon alternatif ürünleri yönünde seri üretime geçmesi bekleniyor..Türkiye’de ilk olacak bir ürün olacak..
    Buralar toplamak için harika seviyeler 38 lerden keşke daha fazla alsaydım. Malesef treni kaçırdık.

3. Astor yatırımcı sunumunda 2024/12 ciro tahmini kabaca 28 milyar tl..2025/12 de dolar kurunu 42-43 lira alsak kabaca 43 milyar tl ciro hedefi olur..
    Astor pd 93 milyar tl ..
    Gesan 2024/12 ciro tahmini 18 milyar tl..2025/12 30 milyar tl ciro beklentisi var yatırımcı sunumunda..
    Potansiyel büyüme hızı dedikleri gibi gerçekleşirse astor dan daha agresif bir büyüme bekleniyor..
    Gesan pd 21 milyar tl..

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Astor yatırımcı sunumunda 2024/12 ciro tahmini kabaca 28 milyar tl..2025/12 de dolar kurunu 42-43 lira alsak kabaca 43 milyar tl ciro hedefi olur..
    Astor pd 93 milyar tl ..
    Gesan 2024/12 ciro tahmini 18 milyar tl..2025/12 30 milyar tl ciro beklentisi var yatırımcı sunumunda..
    Potansiyel büyüme hızı dedikleri gibi gerçekleşirse astor dan daha agresif bir büyüme bekleniyor..
    Gesan pd 21 milyar tl..
    aslında enflasyon muhasebesi olmasa gesan bu yılda çok iyi rakamları yakalardı. 2025 senesi gesan için yatay 2026 ve sonrası gesanın hareket senesi olacağını düşünüyorum. hatta ukrayna ve suriye istikarar kavuşursa gesan belki senede 5-10 tl temettü verecek karlara gelebilir

5. arkadaşlar hep ukrayna beklentisini burada anlattık..ama ilginç bir şekilde bir de suriye beklentisi ortaya çıktı...suriyede oyakc, ısdmr, gesan, europower ve astor şirketlerine iş olanakları çıktı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. suriyede de mahv olmuş bir elektrik alt yapısı var..yine mahv olmuş bir şehirler topluluğu var...dediğim gibi hiç hesapta olmayan supriz bir suriye beklentisi gesan için oluştu...bakalım neler olacak ??

bu arada fransa cumhurbaşkanı trump ve zelenskyi bir araya getirdi...trumpun gelmesi ile büyük bir ihtimalle ukraynada barış olacak...orada da gesan çok ciddi roller kapabilir...sabır sabır sabır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. astor sadece trafo konusunda üretim yapan bir şirket ve aldığımız bilgilere göre 2025 yılının siparişlerini bile doldurmuş....gesanın atıl kapasitesi varsa ?? ilk etapta gesan suriyeye satış yapabilir...ayrıca europowerin üreteceği trafolar da 2025 yılında devreye girecek...gesan bu trafolar ve diğer iletim hatları ve malzemeleri ile güzel bir iş potansiyeli yakalayabilir...

8. Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

keko

nerde bu millet...??

Sayfa 857/902 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •