Sayfa 67/300 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2399 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bir şey yaptığım yok ya, sana katılıyorum. %8 lik bir büyüme isteniyorsa önce %5 daralacaksın yani büyüme eksi %5 gelecek, ondan sonra bir ara %8 i görürüz.
    Yanlış anlamışım, kusuruma bakma. Detaylandırmışsın zaten...

2. 5year, PLTR bugün ciddi satış yiyor ve an itibariyle %6 ya yakın ekside. Yalnız işlem hacmi anormal derecede yüksek bugün. Panik yapmanı istemem ama iyiye işaret değil bu.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Yanlış anlamışım, kusuruma bakma. Detaylandırmışsın zaten...
    Estağfurullah hocam ne demek.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

herzobidunya Guest
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Benim yaptığım özel sözleşmedir, borsadaki vadeli işlemlerle alakası yok.
    Şu pozisyonun akıbetini merak ettim. Umarım hakkında hayırlısı olur. 17500 ün vadesine gelince çok uzun vadeli olduğunu sanmıyorum ama o rakamı gördükten sonra benim bist ile işim olmayacak onu biliyorum. Tüm varlıklarımı btc ye taşıyacağım.

5. 5 cent olarak söylediğiniz ve güncel kurdan 17500'e eşitlediğiniz o 2013 veya 2011 zirve değerleri artık borsanın tarihi zirvesi değil, benden uyarması. Borsa aynı borsa değil...

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    5year, PLTR bugün ciddi satış yiyor ve an itibariyle %6 ya yakın ekside. Yalnız işlem hacmi anormal derecede yüksek bugün. Panik yapmanı istemem ama iyiye işaret değil bu.
    Evet hocam, 60larda da benzer bir gün olmuştu, ama bu kadar değildi hacim sanırım :/ bekleyip göreceğim başka çarem yok. Cuma günü nasdaq-100 hikayesi umarım biraz durdurur.

7. Şekspir ingilizcesinde çok meşhur bir borsa atasözü var: The Market Giveth and the Market Taketh Away

Mecazen "piyasa adamı vezir de eder rezil de" demektir. Çok dikkatli olmak icap eder eğer elinizdeki mal halihazırda çok ciddi bir prim yapmış ve iyice köpüklenmişse. Tabii biz asla ne en dibi ne de en tepeyi buldurabiliyoruz, bu mümkün değil ama 3 aşağı 5 yukarı hangi bölgede olduğumuzun bilincinde olmak zorundayız.

herzobidunya Guest
     Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    5 cent olarak söylediğiniz ve güncel kurdan 17500'e eşitlediğiniz o 2013 veya 2011 zirve değerleri artık borsanın tarihi zirvesi değil, benden uyarması. Borsa aynı borsa değil...
    Bence borsa aynı borsa sadece biz biraz küstürüldük. Bir anda tüm renkler canlanır bir anda havaya yeşilin kokusu yayılır. Bunlar olası şeyler.

Sayfa 67/300 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •