Sayfa 886/998 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bedavaya satmışlar, o işte bilmediğimiz bir dümenler var gibi.
    Meclisin hemen arkasında...

ATATÜRK BULVARI CEPHELİ.

Karşısında BDDK nun gökdeleni var.

23 dönümlük Ankara'nın muhtemel EN DEĞERLİ YERİ.

Otel, TV binası AVM YAPILABİLİR. say say bitmez.

Bir kaç dükkan parasına gitmiş.

Sıradan, sokaktaki servet sahibi ile 20 kişi birleşsen orayı alabilirdin
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Tavuk ve yumurta ihracatında kriz

Kuş gribi salgınının etkileri, Türkiye'nin tarım sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Irak'ın ardından Malezya'nın da tavuk ve yumurta ithalatını durdurmasıyla birlikte, sektörde büyük bir endişe yaşanıyor. Bu durum, hem üreticileri hem de ihracatçıları zor durumda bırakırken, ülke ekonomisine de olumsuz yansıyabilir.

Türkiye...

Müjde: Emekllier, Artık yumurtaları bölüşmeden yiyabileceksiniz.

30 luk Yumurta 200 TL den inecek mi bakalım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. zafer partisinin genel başkanı ümit özdağ giden suriyelilerin ganimet yapmak için gittiklerini söylemiş doğruya doğru demek zorundayız

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Meclisin hemen arkasında...

ATATÜRK BULVARI CEPHELİ.

Karşısında BDDK nun gökdeleni var.

23 dönümlük Ankara'nın muhtemel EN DEĞERLİ YERİ.

Otel, TV binası AVM YAPILABİLİR. say say bitmez.

Bir kaç dükkan parasına gitmiş.

Sıradan, sokaktaki servet sahibi ile 20 kişi birleşsen orayı alabilirdin

Yeminle söylüyorum, 50 milyon dolara bu parayı bulabilecek kişilerden/gruplardan kapanın elinde kalırdı burası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    zafer partisinin genel başkanı ümit özdağ giden suriyelilerin ganimet yapmak için gittiklerini söylemiş doğruya doğru demek zorundayız
    Geç kaldılar banka önceden soyuldu,tüf demişlerdir nasıl kaçırdık diye şimdi dövünüyorlardır yani bal tutan parmağını yalar.

6. Bankalar hala eski 100 dolarlık (ortada kalın mavi şerit olmayan) banknotları almıyor, bugün gittiğim bir bankada makineden tek seferde geçenleri alıyoruz dedi. 50 dolarları ise hiç kabul etmiyoruz dedi. Mavi kalın şeritli 100 lük banknotlarda ise sorun yok.

Nette araştırdığımda kimisi seri numaralarını alıyormuş şartlı kabul ediyormuş vs. yazmışlar. Bazı döviz büfeleri %3 kesinti yaparak kabul ediyormuş vs. vs.

Bahane olarak da makineler güncellenmedi diyorlar, eskiden bu güncelleme hemen yapılırdı, 15-20 gündür yapılmayan güncelleme garip geldi bana.

Bu eski 100'lük banknotları sorun çıkarmadan kabul eden banka var mı?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yeminle söylüyorum, 50 milyon dolara bu parayı bulabilecek kişilerden/gruplardan kapanın elinde kalırdı burası.
    80 öncesinden bilirim boş bir araziydi,ben orduya ait olarak biliyordum,karşısı kesin orduya aitti,çünkü subay arkadaşlar vardı ondan biliyorum,dikmen kavşağına kadar ordunun malıydı,şimdide öylemi onuda bilmiyorum.

8. sadece 1 milyon Suriyeli giderse Küçük işletmelerin birçoğu elemansızlıktan işletmeyi çalıştırmaz. Bakım onarım tamir için eve çağırdığınız ustalar 3-5 gün gelemez ya çalıştırdığı elemanı, Çırağı ortağı gitmiş olacak önümüzdeki sene sebze meyve fiyatları 3-4 katına çıkar şu an bile bazıları hasadı yapamadıklarını eleman bulamadıkları için tarlada ve ağaçta kaldı diyorlar giderlerse ciddi sıkıntı olur harcadıkları parayı kiraladıkları evleri söylemiyorum Bu evler birden boşalırsa Ev sahipleri sıkıntıya girer

Sayfa 886/998 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •