Sayfa 153/1005 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O kısmı ben anlamam Karaduman abi dün akşam yazdım ben senden yanayım, son öpücüküde attık
    Artık nereye kadar düzeltirler orasını agalar bilü
    Karaduman yazmaya başladı öpücük te ısrar edecek misin? [emoji3][emoji3]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. bozkurt dayı..8600 ler faiz-enflasyon düşecek diye kırılmadı değil mi..beklentiyle yani..burası net..
    peki tekrar 8600 ler test edilirse bu ne anlama gelir; bu beklentinin yalan olduğu ortaya çıkar..
    yanisi şu 8600 ler aşağı kırılmadan 1 lot almayacam..
    haa çok fazla düşmez belki yani 5500 ler olmayabilir ama mutlaka 8600 altında rakam beklerim ..
    çünkü 8600 leri koruyan FAİZ DÜŞECEK beklentisiydi..
    şimdi bu yalanı test edecek borsa..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    1 sa
    MİT, PKK/YPG terör örgütünün Esad rejiminden kalan füze, ağır silah ve mühimmatları Kamışlı’dan kaçırmaya başladığını tespit ederek operasyon düzenledi.

Operasyonda 12 tır, 2 tank ve 2 mühimmat deposunu imha etti.

kahbelerin kafasına binmişler bu güzel olmuş
    Rejimin elinde kimyasal silahlarda vardı bu itlerin eline geçtiyse
    Zamanlama nasıl ama
    Siyonist Esad i tehdit ediyor 24 saat geçmeden Esad a operasyon geliyor suriyeyi İsrail işgal etmeye başlıyor
    Bop projesi işte bu

4. borsanın kendisi yalanı uyduruyor sonra yine kendisi yalanın gerçekliğini test ediyor..işte buna tepki diyoruz..
    dürüst olmayan sisteme para girişi olmayacak ve bu durumda trend oluşmaz..anlatmak istediğimiz durum bu..ben çaldım oldu..olmaz böyle..o devir bitti..öldü..

5. Bozkurt reis Bremen mızıkacıları filmini çekiyorum. Horozu kediyi köpeği buldum bir tek eksik var onu oynarmısın

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Ben borsada hisse senedi yatırımcısı olarak 3 Ocak 2025 tarihinde... 2024 yılı bilançomu gerekirse belgelerim ile açıklayabilirim.
    Sizde açıklayın, Viop çular ve hisseciler olarak sidik yarışı yapalım...gerçekle yüzleşelim.
    Diğer forumdaşlarda katılabilir...hatta iddia bile yapabiliriz..
    Hodri meydan diyorum.
    Bugünkü düşüşün sebebi nohut abinin iddiası olabilür mandradasutvar abi
    Vobcular ile hisseciler sidik yarışı yapamaz.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bozkurt dayı..8600 ler faiz-enflasyon düşecek diye kırılmadı değil mi..beklentiyle yani..burası net..
    peki tekrar 8600 ler test edilirse bu ne anlama gelir; bu beklentinin yalan olduğu ortaya çıkar..
    yanisi şu 8600 ler aşağı kırılmadan 1 lot almayacam..
    haa çok fazla düşmez belki yani 5500 ler olmayabilir ama mutlaka 8600 altında rakam beklerim ..
    çünkü 8600 leri koruyan FAİZ DÜŞECEK beklentisiydi..
    şimdi bu yalanı test edecek borsa..
    en sonunda sende ilerleme yaptık ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Günlük mesaj vermek için yapılan standart bir açıklama mı yoksa söylemin devamı artarak gelecek mi önemli..

Baskıyı borsaya yaparsa bu yapar...

................

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Gazze'deki kan deryasının artık son bulması için değil elini, tüm vücudunu taşın altına koymaya hazırdır."

Sayfa 153/1005 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •