Sayfa 190/1005 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ...
    Hey gönül gene bu gece
    Kederim geceden yüce
    Gel susalım beraberce
    Böyleymiş kara yazımız ey

Mahallemizde ağırlıklı doğru akım hız kontrol ünitesi imal eden bir elektronikci ağabeyimizin yanında 3 yıl çalıştım.

Hepi topu 3 kişiydik.Kalfa diyebileceğim genç her sabah Ahmet Kaya'yı açardı.Tam anlamıyla hastasıydı.Arasıra ziyaretine de giderdi.Sürekli "Gel gidelim Ahmet ağabeye " derdi de nasip olmadı.

Geçen bizim fakir sofrasının resmini atmıştım(hani şu kumsaldaki beğendiğin fotoğraf..Oradaki ağabeylerde 80'lerde hüküm giymiş ağabeyler.(ilk defa tanıştım sonradan öğrendim).
    Canlı olarak "kara yazı"yı en son onlardan dinledim.Çok içli söylediler be adaşım.

Adaşım sana ve tüm forumdaşlarımıza keyifli,bereketli,güzel bir gün dilerim
    Bugününüz dünden yarınınız bugünden güzel olsun.

Saygılarımla
    ben sabah 6 gibi anca eve geldim sahilden. bizde açtık söyledik

herkes bilmez bu yorumunu...ahmet kayanın ikitane şarkısı var bunun. ikiside farklı yorum halinde. biz bunu seviyoruz.

gönüller birmiş demekki..

sanada bol kazançlar..

VİOP günlük ve toplam
    BofA short azaltmış
    TEB long artırmış
    Garantş ve İş short artırmış
    Diğer long 92 bin olmuş

EndeksS topiğinde paylaşım yapılmaktadır!

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

siyonist rejimle iş birliği yapan komşu ülke hangisi sizce ????? uyuyun koyuncuklarım...
    tokatçı bilir ona soralım
    bir halt olacağı yok.

4. her Suriyeli oy demektir..son seçimlerde bizimkilerin oyu iyice azaldı..Suriyeliler gitmeyecek gelmeye devam edecektir..
    aksi halde bizimkilerin iktidarı elden gider..olaya bu merkezden bakmak lazım..

enerjilere ne oluyor? bu sefer de suriyeye elektrik mi satacakmışız?
    audentes Fortuna iuvat

6. https://www.ekonomim.com/dunya/suriy...-haberi-785936
    Suriye Başbakanı El Beşir açıkladı: Kasamız boş
    Suriye'deki geçiş hükümetinin Başbakanı Muhammed El Beşir, milyonlarca Suriyeli sığınmacıyı ülkeye geri getirmeyi, tüm vatandaşları korumayı ve temel hizmetleri sağlamayı vadetti. El Beşir, “Hazinemizde sadece neredeyse hiç değeri olmayan Suriye lirası var. Bir ABD dolarının karşılığı bizim para birimimizle 35,000… Hiç dövizimiz yok, krediler ve tahviller için de hâlâ veri topluyoruz. Yani mali açıdan çok kötüyüz†ifadelerini kullandı.
    Durun ya ilk günden kasamız boş falan nedir? daha size çimento satacaktık
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    8s
    Alparslan Kuytul:

“HTŞ, İsrail’e bir kurşun sıkmamıştır. Kimler tarafından kontrol altında tutuldukları ortadadır.â€

biz söyledikmi birilerine batıyor al Kuytul da söylemiş
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Suriyelilerle konuşuyoruz ne olduda Esad sizi kovaldıydı yıllar önce diyorum..söyleyemiyor, çekiniyor adam..ya beni gönderirlerse tekrar Suriyeye diyor..o da korkuyor..biliyor ama korkuyor söylemeye..ve o korkudan burda sadece tek partiye oy veriyorlar..

Sayfa 190/1005 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •