Sayfa 859/892 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Şam, Emevi Meydanı… Şam’da normal hayat devam ediyor, lokantalar açık. Siyasi belirsizlik var ama güvenlik sorunu yok. Belediye dün çalışmaya başlamış, okullar pazar günü açılacak. Sık sık elektrik kesiliyor. 2016’dan beri 9 saati bulan düzenli kesinti yapılıyormuş millet bezmiş zaten.

HTŞ ne yapacak merakı ve endişesi var ama Esad gittiği için genel kamuoyu mutlu. “Rüyada gibiyiz inanamıyoruz, uyanacağız Esad gelecekmiş gibi hissediyoruz” diyorlar.

Güvenliğimizi sağlayan SMO mensubu Mustafa abi 9 yıl sonra Şam yakını bir bölgede çocuğunu gördü.

Esad döneminde her mahallede awayni yani muhaberat ispiyoncusu varmış. Tüm aileler fişlenmiş.

Bu insanların bir bölümü şimdi meydanlarda kendilerini gizlemek için sloganlar atıyor. #Suriye

https://x.com/kubrapc/status/1867307...d8F2ZUHt93mWtw

Türkiye'den Lübnan’dan bir sürü halk geri dönecek okullar işyerleri açılacak herhalde en önemli ilk para harcanması gereken işlerin başında elektrik altyapısı gelmeli bence.Ukrayna beklenirken birden şapkadan birde Suriye çıktı.Burdaki imarı Arap birliği ve ab üstlenebilir. Bu süreçte Astor bu haberlerden güzel etkilendi ama Gesan bir atak yapamadı nedense.Yeni fabrika bitince satış derdi olacağını sanmıyorum.Şirkette hissesine biraz sahip çıkmalı birşeyler yapmalı 116 ları gören hisse 47 tl ve sektörü şuan ihtiyaç duyulan bir sektör.
    eupwr iş anlaşması. 7,1 milyon Dolar.
    Erbil Su Arıtma Tesisi için birçok üründen oluşan sipariş alınmış. Şu ürünlerin hepsini üretebilen borsaya kote ikinci bir şirket yok. Üstüne trafoda da büyük yatırımlar kapasite artışları yapıyor. Suriye'nin olası yeniden yapılandırılmasında üretebildiği ürün çeşitliliği ile #eupwr bu pazardan büyük pay alacaktır.

https://x.com/temel__analiz/status/1...d8F2ZUHt93mWtw

Gesan eupwr in sahibidir. Hem eupwr hemde gesanın aldığı bütün işler gesanın ciroya yazar.Suriye Ukrayna derken Irak bende varım demiş. Bu ülkelerde işler büyük ve bitmez heleki Suriye ve Ukraynanın yeniden inşası için çok yüksek milyar dolarlar harcanması gerekecektir.7.1 milyon dolar yaklaşık 247 milyon tl

2. son iki kap haberine baktığımızda 227 +323 =550 milyonluk iş kapı attığını görüyoruz...buda sektörün hala çok canlı olduğunu gösteriyor...en son avrupada ingiltere hükümeti de yenilenebilir enerjiye destek verme kararı aldı...yenilenebilir enerji avrupada da çok popüler....

geçmişte bu sektör hisselerin temel rasyoları çok şişmişti ama artık makul seviyelere indiler...işleri de sürekli katlanarak artıyor...bu sektörün tekrardan geleceği fiyatlayarak kademeli olarak bir ralli yaşayacağını düşünüyorum...

bunu hem avrupadaki , amerikadaki faiz indirimleri hem ülkemizdeki faiz indirimleri de destekliyor..uluslararası yatırım uzmanları önümüzdeki süreçte petrol fiyatlarının 50 dolara kadar geri çekilmesini bekliyorlar...bu petrol düşüşleri ile rusya ve iran ekonomileri çökertilecek...

kısacası sektörün önü açık görünüyor...önümüzdeki süreçte kur korumalı mevduat hesabından vede faiz mevduatlarından çözülecek nakitin borsalara akacağını düşünüyorum...kademeli olarak eski günlere dönüşü bekliyorum..sektörde gesan bir çok konuda lider konumuna da gelmiş...bu işlerden güzel ekmek yiyecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    son iki kap haberine baktığımızda 227 +323 =550 milyonluk iş kapı attığını görüyoruz...buda sektörün hala çok canlı olduğunu gösteriyor...en son avrupada ingiltere hükümeti de yenilenebilir enerjiye destek verme kararı aldı...yenilenebilir enerji avrupada da çok popüler....

geçmişte bu sektör hisselerin temel rasyoları çok şişmişti ama artık makul seviyelere indiler...işleri de sürekli katlanarak artıyor...bu sektörün tekrardan geleceği fiyatlayarak kademeli olarak bir ralli yaşayacağını düşünüyorum...

bunu hem avrupadaki , amerikadaki faiz indirimleri hem ülkemizdeki faiz indirimleri de destekliyor..uluslararası yatırım uzmanları önümüzdeki süreçte petrol fiyatlarının 50 dolara kadar geri çekilmesini bekliyorlar...bu petrol düşüşleri ile rusya ve iran ekonomileri çökertilecek...

kısacası sektörün önü açık görünüyor...önümüzdeki süreçte kur korumalı mevduat hesabından vede faiz mevduatlarından çözülecek nakitin borsalara akacağını düşünüyorum...kademeli olarak eski günlere dönüşü bekliyorum..sektörde gesan bir çok konuda lider konumuna da gelmiş...bu işlerden güzel ekmek yiyecektir...
    İngiltere’de en önemli detay şebekelerin yenilenmesi haberidir..
    Burada pozisyon almanın yegane sebebi de budur..
    Elektrik çağına girdiğimiz ana tanıklık ediyoruz,
    2025 de elektrik arzını yetersizlikler gündeme düşecektir..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    İngiltere’de en önemli detay şebekelerin yenilenmesi haberidir..
    Burada pozisyon almanın yegane sebebi de budur..
    Elektrik çağına girdiğimiz ana tanıklık ediyoruz,
    2025 de elektrik arzını yetersizlikler gündeme düşecektir..
    fosil yakıtların gelecekte bitecek olması elektriğin artık yenilenebilir kaynaklardan üretilmesini zorunlu kılıyor...elektrikli otomobillerin de yaygınlaşması ile elektrik alt yapısının yetersiz olmasına neden oluyor...kısacası devir elektrik ve yenilenebilir enerji devridir...

avrupada da ciddi bir açık var...ama suriye ve ukrayna beklentileri çok büyük...gesan gibi elektriğin her alanında var olan bir şirket ciddi paylar kapabilir...gesanın panelde ,enerji depolamada,trafoda ve elektrik dağıtımı ile ilgili 30 bine yakın ürünleri ile büyük bir oyuncu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. https://gazeteoksijen.com/bilim-ve-t...ketiyor-205213
    Örneğin bir sohbet tabanlı yapay zeka robotunun tükettiği elektriğe örnek..
    Musk yapay zeka ve elektrik araçlara dikkat çekiyor..bir de buna sanayinin robotlaşmasını da ekleyebiliriz..

Sayfa 859/892 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •