sizi ve sizleri dün bugün uyarmadım yıllar öncesinden uyardım yaşadıklarımızdan haberdar olmayan yeni nesilleride ara ara uyarmak için topiğe girdiğimde el birliği ile topiken attıranlar umarım düştükleri ve düşürdükleri durum için ar ediyorlardır hadi beni ve yaşadıklarımı duyurmaya engel oldunuz topikten attırdınız onada birşey demedim twitterdan yaşadıklarımı duyurmaya çalıştım gelip twitterdan da bulup engel olmaya çalıştılar 2020 yılındaki yazılarım duruyor geçmişte ne yaşattıysa aynısını yaşatır dedik ve geçmişteki tüm rallileri izlettiği gibi son dönemdeki ralliyi izletti ve ben bu öngörüyü ralli başlangıcında söyledim...bilmeyenler için tekrar edelim geçmişte 6 yılımızı paramı ve sağlığımı çalan bir senettir.yeni mağdurlar oluşmaması için ne kadar çırpındığımı burada şahşt olanlar bilir...üzen senetler hep üzmüştür burda ne kadar zaman beklediğinizin hiç bir önemi yoktur bu süreler yaşanmışlıklarla kesin ve kesin tecrübe edilmiştir.tolstoy der ki : Yaşanmış tecrübeleri tekrar yaşayacak kadar hayat uzun değil...kanmayın kandırılmayın nice nicelerinin ocaklarını söndürdüler...malum şahıs topikten attıran kişi sanada kapak olsun yasın daim sabrın bol olsun!!!
Yer İmleri