Sayfa 273/1005 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Benim gördüğüm borsada ya da finansal piyasalarda üstad diye birşey yoktur. Kocaman bir galaksiyi çözeceğim diye birşey bence olmaz. Olabilse şu ana kadar bulunurdu.
    Pi filmini biliyorsunuzdur. Zaten cozmussen tanrıyı bulmuş oluyorsun[emoji3][emoji3]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.beyazperde.com/filmler/film-13351/
    https://www.beyazperde.com/filmler/film-54343/

Açıkcası ikisini de izlemedim dostum.

Sizin tavsiyeniz hangisi dostum ?

Ben zaman geçsin diye kafa kurcalamayan filmler izliyorum genelde.(bazen istisna oluyor.Tavsiye edersen izlerim.)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu gün gazetelerde okudum.REYHANLIDA ,ev fiyatları inmiş..Mesela 2 mil. evi 1.5 mil verip...ülkelerine gitmek istiyorlarmış.

1.5 milyon tl yaklaşık 40 k dolar eder.

40.000 dolar ile SURİYEDE ; iş te kurar ev de alır gibi.

SURİYEDE asgari ücret: 7 dolarmış...

yani 40 k dolar 5700 asgari ücret ediyor.Yani bize oranlarsan(asgari ücrete göre) 97 milyon tl ye eş geliyor...ADAMLAR SATIP GİTMEKTE HAKLI..
    Suriye'de asgari ücret he mi?
    HTŞ' mi veriyormuş asgari ücreti?
    Arada protein tüketmek, havuz medyası dışında kaynak okumak önemli.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    https://www.beyazperde.com/filmler/film-13351/
    https://www.beyazperde.com/filmler/film-54343/

Açıkcası ikisini de izlemedim dostum.

Sizin tavsiyeniz hangisi dostum ?

Ben zaman geçsin diye kafa kurcalamayan filmler izliyorum genelde.
    İlk film. Nasıl izemedin yahu? Derhal izle.. siyah beyazımsı karışık ama nefistir kafa açar

4. Erdoğan:

�� "Yarın arkamızdan 'Bir Tayyip Erdoğan vardı, dürüst, ahlaklı, mert, vicdanlı, merhametli adamdı, milletine ve memleketine çok sevdalı adamdı, Allah ondan razı olsun' denilmesi en büyük arzumuz"

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İlk film. Nasıl izemedin yahu? Derhal izle.. siyah beyazımsı karışık ama nefistir kafa açar

Ya abi sn mert45 dostum beni filmlerden anlıyor diye lanse etti.Ben çocuklukda gençlikde kaldım .Kültür benim neyime.
    Hadi Mert dostum beni görmedi.Seninle görüştük de.Notumu vermedin mi abi ? Ben de entellektüel birikim olması mümkün mü ?

not:24 saat içinde izlerim kısmetse not aldım.
    Yalnız link verirsen sevinirim aradığımda hep " pi nin yaşamı "çıkıyor ."pi"yi izleyecek bir link bulamadım .(henüz)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Suriye'de asgari ücret he mi?
    HTŞ' mi veriyormuş asgari ücreti?
    Arada protein tüketmek, havuz medyası dışında kaynak okumak önemli.
    Dallama diyorum...Bu herifi çözemedim gitti..KOÇUM BİZ ARADA BİR latife yaparız.Senin protein yemen nöronlara gitmiyor .

SURİYE 15 gün öncesine kadar maaş veren bir devlet değil miydi?

Kendine göre ekonomik verileri olan bir ülke değil miydi?

Şimdi ağzı mı bozacağım..Sana sn NOHUT kadar tahammül etmem.Bas işine..Ağzımı bozdurma.

AĞZINLA BEYİNCİĞİN ARASI kısa devre yapmasın.Söylememen gereken şeyleri söyleme.

Arada bu forumda latife yaparız-BAKKAL HESABI .Böyle angutların mesajları sürüklediği noktalara bakın...

Bu herif beni EBEBKTEN dolayı SPK ya şikayet edecekti..O hisse o günden sonra %35-40 gitti.

ULAN BU FORUMDA KİMLERLE MUHATAP OLUYORUZ...

SEN BANA ASLA bulaşamazsın.o yeterlilik yok....şimdi sik..g...EGOLU DİYE DİYE...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Erdoğan:

�� "Yarın arkamızdan 'Bir Tayyip Erdoğan vardı, dürüst, ahlaklı, mert, vicdanlı, merhametli adamdı, milletine ve memleketine çok sevdalı adamdı, Allah ondan razı olsun' denilmesi en büyük arzumuz"
    Emeklilere verilecek zam da vicdanlı, merhametli olacak demek ki.
    Güzel haber.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dallama diyorum...Bu herifi çözemedim gitti..KOÇUM BİZ ARADA BİR latife yaparız.Senin protein yemen nöronlara gitmiyor .

SURİYE 15 gün öncesine kadar maaş veren bir devlet değil miydi?

Kendine göre ekonomik verileri olan bir ülke değil miydi?

Şimdi ağzı mı bozacağım..Sana sn NOHUT kadar tahammül etmem.Bas işine..Ağzımı bozdurma.

AĞZINLA BEYİNCİĞİN ARASI kısa devre yapmasın.Söylememen gereken şeyleri söyleme.

Arada bu forumda latife yaparız-BAKKAL HESABI .Böyle angutların mesajları sürüklediği noktalara bakın...

Bu herif beni EBEBKTEN dolayı SPK ya şikayet edecekti..O hisse o günden sonra %35-40 gitti.

ULAN BU FORUMDA KİMLERLE MUHATAP OLUYORUZ...
    Ulan!
    Senin herhangi bir gönderiye akılla, zekayla, mantıkla cevap verdiğin görülmüş mü?
    Anca küfür, hakaret...

Suriye'de mevcut bir devlet mi var da, asgari ücret olsun cücük...?

EK: Her zamanki gibi sonradan düzenlemişsin... Yine her zamanki gibi traş...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 273/1005 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •