Sayfa 185/343 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 2737 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. [QUOTE=testere;6948755]
     Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    olay odegil hissenin içinden geçildiği bir dönemde 20 senedir gelipte bana iade varmı diye bir kere sormayan Ülker plasiyeri abi yeni sene girmeden iadeleri almam gerekiyor dediğinde ben huylanirim 15 gün sonra topla gelecek bilancoya neden bukadar gider kalemi yukluyosun bunun adı cakalliktir listeyede bı ufaktan baktım 30 bin ler 50 binler havada ucuyo iade faturalarında
    Bilgi için tşkler....

Bilmediğimden soruyorum;Çikolata,bisküvi,şekerleme de son kullanma tarihi yaklaşan ve/veya geçenleri mi iade ediyorsunuz?

Saygılar/Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Ulkerle ilişkisi nedir bu yazinin ?
    Yazidaki hangi kalemler Ulkerle uyusuyor ?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    **hangi kalemler uyuşmuyor?

3.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    Ben size sordum hangi kalemler uyusuyor diye... Bilsem niye sorayim. Yaziyi buraya koydugunjza gore demkki hangi kalemlerde uyusuyor biliyorsunuz diye dusundum .
    Rastgelemi koydunuz yoksa

4.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    **dolaylı olarak uyuşmayan yok demek

**9 aylıklarda nakit akım tablosunda: '' Parasal (kazanç) ile ilgili düzeltmeler (2.821.575) yazıyor; anlamı para girişi olmayan bir kazanç; ama vergisi var

5.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku

1-1.5 ayda iki kat artış.

artan maliyetler, artan işletme sermayesi, halkın alım gücündeki azalma, yoğun rekabet vs vs.
    tarihi zirve bir gün bile direnç oluşturamadı.
    ......................günlük....aylık artış
    Kakao 12.610 5.74% %50,27
    ....2023-2024 pazarlama yılında 60 yılı aşkın süredir en büyük açığıyla karşı karşıya kaldı. İklim değişikliğiyle daha da kötüleşen arz zorluklarının, talebin üretimi aşmasıyla önümüzdeki yıl kakao fiyatlarını tarihi düzeyde yüksek tutması bekleniyor.

6. [QUOTE=Tengri Han;6948782]
     Alıntı Originally Posted by testere Yazıyı Oku

Bilgi için tşkler....

Bilmediğimden soruyorum;Çikolata,bisküvi,şekerleme de son kullanma tarihi yaklaşan ve/veya geçenleri mi iade ediyorsunuz?

Saygılar/Başarılar
    Son kullanma tarihi bitenleri yüzde 10 altında piyasa değerinin aliyolar

7. [QUOTE=testere;6948844]
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Son kullanma tarihi bitenleri yüzde 10 altında piyasa değerinin aliyolar
    ** şirketin satıştan iskontoları yıllardır %30 civarında iken, bu sene 1. çeyrekte itibaren %10 a düştü. Sizler bunu hissetiniz mi?; yani önceki dönemlere göre iskontolar 2/3 oranında azaldı mı?

8.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    tarihi zirve bir gün bile direnç oluşturamadı.
    ......................günlük....aylık artış
    Kakao12.6105.74%%50,27
    ....2023-2024 pazarlama yılında 60 yılı aşkın süredir en büyük açığıyla karşı karşıya kaldı. İklim değişikliğiyle daha da kötüleşen arz zorluklarının, talebin üretimi aşmasıyla önümüzdeki yıl kakao fiyatlarını tarihi düzeyde yüksek tutması bekleniyor.
    Şirket gecen yil Kakao yu hedge etmisti diye biliyorum. Bu yil icin durum nedir acaba ?
    Döviz aciginin buyuk bolumu hedge edildi bu yil, kakao da yapilmadiysa ordan dami gol yiyor simdi.
    Yonetim nereyi ne zaman hedge edecegini tutturamiyormu acaba ?
    Eger oyleyse yeni yoneticilerde tirt dmeektir .. Bosuna umut besliuoruz heralde

Sayfa 185/343 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •