Sayfa 103/167 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon
Arama sonucu : 1330 madde; 817 - 824 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yağlama işini iyi düşünmüşsünüz.
    Gerekli olacak bugün.
    [emoji23]
    Asansör şimdilik güzel çalıştı, ipte kopma olmadı, yağlamanın faideleri, seste çıkmıy
    Hamdım Piştim Yandım

2. Ayı piyasasının en sevdiğim özelliği, sattığını akşama daha alttan yerine koyabiliyon

10901 den kapattığım lönkü
    10795 den yerine koydum
    Hamdım Piştim Yandım

3. Mına koyu büüyle kapanış olur mu palişko çuvalda kaldık, ayıp bişii ya, zalım herif en dipten kapatılır mı heç
    Hamdım Piştim Yandım

4. Sabah sattıklarımi kapanışta aşağıdan aldım bir ölçek. Satarsa yarın alırız alırsa satarız

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayı piyasasının en sevdiğim özelliği, sattığını akşama daha alttan yerine koyabiliyon

10901 den kapattığım lönkü
    10795 den yerine koydum
    Aynen hep öyle oluyor yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mına koyu büüyle kapanış olur mu palişko çuvalda kaldık, ayıp bişii ya, zalım herif en dipten kapatılır mı heç
    Olm buraları okuyorlar Pala 31 aralıkta jübileni gördü
    Son 11 günde senden ne koparırsa artık
    Yağlı müşteri Elinden kaymadan ,son dem kayıyor işte rahat bırak işini yapsın ,veda öpücüğü kabul et onca yıl teşviki mesai hatrına

7. Yan yattı çamura battı kabul etmem, kim okursa okusun beni yenmeleri çok zor dayucuğum.
    Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis vobcu daytradecisiyim, bakma sen bugünkü zopa yediğime
    Kaz gelicek yerden tavuğu esirgemem
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yan yattı çamura battı kabul etmem, kim okursa okusun beni yenmeleri çok zor dayucuğum.
    Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis vobcu daytradecisiyim, bakma sen bugünkü zopa yediğime
    Kaz gelicek yerden tavuğu esirgemem
    Dayucum geçmiş olsun. Bugün zopa yediysen saba bulaşmayalım agresif olursun şimdi

Sayfa 103/167 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •