Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3189 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Cemal abü la sen saðolasýn.Yani iþ bangasý petgim almuþ hemi abü.Hemüde çokcaa.Anaduðum ne gada çook alularsa kaat gýymet gazanýyo.Abü gazancýn bol olsun.Haa aklýma geldü de Bozkurt aben satmýþ getmiþ.Dimsahdan gorktu ellam.Ama dayanamaz abem gelür yarun aramuza.Spenc abü almuyo satmýyo ama çok biliyo laa.Okuyo hep haberleri neyim.Hepicümüz gazanur iþallah.
    Çok biliyor derken. Bir laf vardýr onu bilirsin sanýrým. Çok bilen çok yanýlýr.. senin dualarýn kurtaracak mý acaba? Beddualar iþlemiyor. Ters çekiç boðanýn duasý olsun . Yoksa yaprak sarma bulutun altý.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Çok biliyor derken. Bir laf vardýr onu bilirsin sanýrým. Çok bilen çok yanýlýr.. senin dualarýn kurtaracak mý acaba? Beddualar iþlemiyor. Ters çekiç boðanýn duasý olsun . Yoksa yaprak sarma bulutun altý.. ytd
    Abüü la Spenc abü la, ben saa onun içün demedümki.Petkim le ilgili her bilgüye saipsin demek üstedim abi gusura bakma abe.

Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Abüü la Spenc abü la, ben saa onun içün demedümki.Petkim le ilgili her bilgüye saipsin demek üstedim abi gusura bakma abe.
    Bilmek ile yürümüyor bu iþler, kolpacý hc. Dün sisede yazdým herþey mantýk ve bilgi çerçevesinde olmuyor. Herkes ayný þeyi düþünürse piyasa sana tersini gösteriyor. Ralli de herkes kazandý, önemli olan bu piyasada kazanabilmek.. bunun sýkýntýsý var tamam onu mantiga cevirdik ama mantikli olmayan örneðin star dan temettü alamayasi neden? Ýþte bazý þeyler var ki mantýk dýþý geliyor. Sen borcu evirip ceviriyorsun ama iþtirak olduðun altýn yumurtlayan tavuktan nasiplenemiyorsun? Ýzahat gerekmez mi niye iþtirak oldun madem? ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

4.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Bilmek ile yürümüyor bu iþler, kolpacý hc. Dün sisede yazdým herþey mantýk ve bilgi çerçevesinde olmuyor. Herkes ayný þeyi düþünürse piyasa sana tersini gösteriyor. Ralli de herkes kazandý, önemli olan bu piyasada kazanabilmek.. bunun sýkýntýsý var tamam onu mantiga cevirdik ama mantikli olmayan örneðin star dan temettü alamayasi neden? Ýþte bazý þeyler var ki mantýk dýþý geliyor. Sen borcu evirip ceviriyorsun ama iþtirak olduðun altýn yumurtlayan tavuktan nasiplenemiyorsun? Ýzahat gerekmez mi niye iþtirak oldun madem? ytd
    Ben binemki abü.Am okudum çoðu yeri sdar demettü deyolar.Sdar çok eyü deyolar, bende eski borsa egonomi dergüleri vaa, oraya bagtým sdar için böyük þirket düpraþýnan gafa gafaya deyo yazmýþlar.Amma lakin bunla çok eski okudukkarým 18 i büz alceköiþiz ödüyomuþuz taksidlerin yazýyodu

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •