Sayfa 917/998 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Faiz kararı günü, kırmızı hatlı telefon acı acı çalmazsa, o faiz inecek talimatı gelmezse, sabit kalacak.
    Çok yaymayın. Aramızda kalsın. Bırakın millet inecek sansın.
    Faiz indirimi olmazsa ümit olmazsa sanayinin helvasını döküver abi. Hem kürdan hem faizden sermaye kalmayacak her gün konkordato ilan ediliyor Konya'da büyük büyük firmalar da. Ayrıca çok büyük vergi kaybı var. Ben dolaylı vergiler hariç çok büyük vergi kaybı bekliyorum Allah'tan dolaylı vergiler oranı bütçede yüksek oranda yoksa maliyenin helvası da olur du

2.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Adapazarı'nda 2024 5. ayda 1.35 milyona 1+1 daire aldığım sitede 2 milyon altı daire yok. Keyfi satıcı 2.2-2.3 istiyor.. Kiralar 15-18k arası..Aidat 1500 tl. hemde 24 saatlik güvenlik..

TL bu kadar değerliyken Sakarya da 1+1 daireye 2.6 milyon (75 bin dolar) verilir mi?

Giderim yurtdışından alırım...Hem kendi hem de getirisi dolar garantili.

Faiz düştükçe konut artabilir, ancak en sonunda papaz yüksek fiyata konut alanın elinde kalabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...16036541/detay
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    TL bu kadar değerliyken Sakarya da 1+1 daireye 2.6 milyon (75 bin dolar) verilir mi?

Giderim yurtdışından alırım...Hem kendi hem de getirisi dolar garantili.

Faiz düştükçe konut artabilir, ancak en sonunda papaz yüksek fiyata konut alanın elinde kalabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...16036541/detay
    Ben onu bilmem. Bana 42 bin dolara geldi. Lokasyon olarak Araştırma hastanesine çok yakın. Her yere yakın beyaz yakalılar tercih ediyor genelde. Adapazarı'na yakın zamanlarda İstanbul'dan göç geliyor... İstanbul'da daha yüksek fiyata evini satan birisine çok geleceğini tahmin etmiyorum..

4. Turkiye de evlerin dolar bazli tepe noktası 2010 civari olması lazım
    Su an bence oraya da geldik.. değerli tl ile.. ev fiyatları dolar bazin da düşmüyor artiyor her ay
    Ulkede
    Elekririk nar akaryakıt doviz
    Dışında her şeyin fiyati yanlis..
    Maas lar bilr yanlis.. yuksek milli gelire oranla maaslar
    O yuzden bugun twiter da gördüm paris de 1.5 euro luk kuruvasan paris in eslemegi bir yerde bizde 2 3 euro dan asagi değil..

Su bir gerçek İstanbula yakin yerlerde ev fiyat artışı daha hızlı.. oturduğum yerde 90 bin dolar ken ev arkadas 35 bin dolar Gebze de 1+1 aldi.. bizim burda 100 bin dolar onun olduğu yerde 60 bin dolar oldu 1+1

Trabzon gibi bir yerde 350 bin euro ya apartman dairesi satılıyor

Trwbzknda kisi maasi ortalama maas tas çatlasın 700/800 euro dur oda memurlar ortalamayı yükseliyordu..

Manyakca isler.. bize koyun yolu gorunuyor max 2 seneye..

30 bin dolara kendime bir ev yapar otururum

Sent from my SM-G990E using Tapatalk

5. Bazı hastalara 20 ye yakın anjiyo yapılmış

Sebebi ne kimse bilmiyor

https://www.facebook.com/share/r/14L5ktP3xm/

6. Meğerse Erasmus burslarinin gerçek anlamı neymiş

https://www.facebook.com/share/v/15Jt9EVCou/

7. Polis tarafından vurulan ünlü mimar Turgut Toydemir hayatını kaybetti
    Beykoz'da trafikte seyir halindeyken bir polis memuru tarafından vurulan 86 yaşındaki mimar Turgut Toydemir, hayatını kaybetti.

Polis teki bu cesaret nerden geliyor? Adam zaten 86 yaşında. İtelesen düşer. Devlet sana o tabancayı kabadayılık yap diye mi verdi?

8. ALİ ÖZTÜRK / NEFES

Yurt dışı gayrimenkul yatırımları tam gaz devam ediyor. Merkez Bankasının ödemeler dengesi verilerine göre, bu yılın ocak-ekim döneminde 1 milyar 723 milyon dolar, yani 60 milyar TL, yurt dışından ev alımlarına gitti. Yurt dışından ev alımına günde 200 milyon TL gitti. Son 12 aylık rakam 2 milyar 2 milyon doları bulurken, 2024ün tamamında 2 milyar doların geçilmesi bekleniyor.

4 yıl önceye kadar yurt dışı ev alımları yıllık 200 milyon dolarla ifade edilirken, 2023 ve 2024te sıçrama yaşandı. 2023ün genelinde yurt dışı gayrimenkul alımı 1 milyar 782 milyon dolara çıktı. Bu yıl 2 milyar dolar aşılırsa son 5 yılda Tük vatandaşlarının yurt dışı ev alımları 5 milyar doları geçmiş olacak.

KAÇIŞIN 5 SEBEBİ
    Türkiyede emlak fiyatları son 5 yılda 10-15 kat arttı. Dolar bazında 2-3 kata varan artış, Türkiyede emlak çok pahalı algısı oluşturdu.

ABD, İngiltere, Gürcistan, Dubaiâde ev yatırımının geri dönüşü ortalama 10-12 yıl; Türkiyede büyük şehirler ve sahil bandında ise gayrimenkul 15-20 yılda kendini amorti ediyor.

Ekonomiye güven algısı düştü.

Yatırımcılar, Ailemin geleceğini düşünüyorum. Siyasi belirsizlik var diyor, hayat tarzlarına karışılmayan ülkelere yöneliyor.

Yurt dışındaki ev ve ofisler, döviz bazında kira getiriyor, bu da yatırımcı tarafından cazip bulunuyor.

Sayfa 917/998 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •