Sayfa 371/1005 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Viop LXI

1. Başbakanlığı döneminde ‘Devlete atanan akrabamı bulursanız, istifa ederim’ diyen Ahmet Davutoğlu’nun yakın akrabası çok kritik bir göreve geldi…
    Suriye’ye atanan yeni Türkiye maslahatgüzarı, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun akrabası çıktı. Bu görevlendirme, “Hala AKP’liyim” diyen eski Başbakan’ın “akrabacılık” eleştirisini hatırlattı

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Uzatmayalım on sene sonra bakalım... Degistiremeyecegimiz şeyler için çok yorulmaya gerek yok. Bir bakarız bir sene sonra başka şekilde konuşuruz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Değişmez daha önce ne olduysa yine aynı olur

Yerel seçimlerinde İBB için “Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı?” açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan:

“Aziz kardeşim Sisi…

3. Merkez Bankası net rezervleri 13 Aralık haftasında geçen haftaya göre 1,6 milyar $ artarak swap hariç 49,9 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

10700 LONG açtık..

10670 getirdi iblis..

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam çok saçma değilmi yaw, müdahele artırma felan, para faize ğ diyorsa ABD den çıkması yüksek olana ğirmesi gerekmezmi!!
    Fedin bu hareketi dünyayı savunma moduna soktu herşeyin lay lay lom olmadığını 2025 için gösterdi.Bizim kur niçin yukarı gidiyor ithalat diyorlar bence fed muhabbetide mevcut , birde işçi kardeşim her ülkenin kendine göre hikayesi var bu dönemde buda belirsizlik yaratıyor parada belirsizliği sevmez ,
    Bıtcoin 8-9 yıllık bir enstrumanın 4000-5000 yıldır tüm dünyada kabul görmüş ALTIN Xauusd ile aradaki fiyat farkının inanılmaz boyutlara gitmesi normalmi Trump niçin kripto merkezi yapıcaz diyor değişimler olacak farklı enstrümanlarla
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Değişmez daha önce ne olduysa yine aynı olur

Yerel seçimlerinde İBB için �Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı?� açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan:

�Aziz kardeşim Sisi�
    Aziz kardeşim netanyahu yu da bekliyorum ben .. neden olmasın ki? Bunu bana niye yazıyorsun anlamıyorum?
    Şunu demek istiyorsan alayiniz saf tırt, ben akilliyim bütün dünyayı çözdüm ise yine yanlış adama söylüyorsun diyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    10 gün önceki olası dalga analizi kısa vade bearish perspektifin, sonlanmak üzere olabileceğinin (olasılığın) .. grafiksel olarak resmedilmiş hali.. u-100 4s log ytd...bearish yönlü pozum yoktur..ytd.kısmet.

Karaduman olsaydı cart diye indirirdi aşağıya ..yalnız kritik yerlerde dolaşıyor
    Nasıl kapatacak bakalım

SEL kardeşim doğru düzgün faydalı işler yapan birkaç arkadaştan birisin paylaşımlarına devam et
    Efendiliğinle kimseye bulaşmadan polemik yaratmadan işini yapıyorsun ,,
    sever takdir ederim seni kendi adıma

Burda herkes cin gibi kimin ne yaptığını biliyor görüyor ..takılma başka şeylere
    fırsat buldukça bildiklerini aktarmaya devam

8. 10666 günün dibi mi acaba.
    Bozkurt olsa bilirdi o da ağaç dikmeye gitti ellam.

Sayfa 371/1005 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •