Sayfa 278/305 İlkİlk ... 178228268276277278279280288 ... SonSon
Arama sonucu : 2434 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Aklımda bir senaryo var, daha doğrusu böyle bir ihtimal oldugunu düşünüyorum.

Biliyorsunuz son 2 aydir fonların en çok aldigi hisselerin başında geliyor ardyz. Bu fonlar yil sonu performaslarini yüksek gostermek icin yogun olarak tuttuklari hisseleri ellerinden geldiğince yukaridan kapatmaya calisacaklar.

Bu sebeple yılı iyi bir noktada 45-50 tl arasinda bir yerde bitirme ihtimali yüksek gibi geliyor bana. Tabi endeks musaade ederse...

Bakalım tutacak mı senaryo.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
    bana görede daire içine aldığım yerler 50-- 60 civarları bundan sonraki hedeflerdir, tutturabilirsek ileride yine bakarız tutturamazsam afola

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Hocam, hisse 32 civarında ıken 40 hedef vermiştim bu hedefi gördük oradan 35 e ineriz dedim tam tutmadı 36,42 görüldü buradanda 45 hedefini verdim ve gerçekleşti şimdide tekrar 40 civarına düşeceğini yazdım inşallah mahçup olmam,. doğrusu sizin ne demek istediğinizi anlamadım nasıl bir açıklayıcı bilgi yazayım grafikte gördüğüm olabileceğini tahmin ettiklerimi paylaştım tekrar 45 geçildiğinde yükseliş devam eder diyorum ha 45 ı biraz geçtiğinde tekrar 40--41 aralığına bir geri çekilme olabilirmi bilmiyorum[bir ihtimal olabilir] umarım yardımcı olabilmişimdir grafik haricinde fazla bilgim olduğunuda sanmıyorum şansın açık olsun
    burada şöyle bir yanlışlık yapmışım düzelteyım, 45 biraz geçtiğinde dediğim 50 ye gider tekrar 40--41 aralığına geri çekilme olabilir dediğim yer 45-- 46 olacak

4.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    burada şöyle bir yanlışlık yapmışım düzelteyım, 45 biraz geçtiğinde dediğim 50 ye gider tekrar 40--41 aralığına geri çekilme olabilir dediğim yer 45-- 46 olacak
    Hocam 40 tl altinı test edecek gibi.

Buranın altında sizce nereye kadar sarkabilir, dönüş nerelerden olur bu konu hakkında fikriniz nedir.

Saygılar...

5.  Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    42-42.5 aralığında yine zorlanıyor. Haber desteği de burayı geçmesine yetmedi gibi duruyor. Yatın ve perşembe önemli.
    Bir kaç gün 42 üzerinde kalabilirse 51-52 e doğru bir atak yapacağını düşünüyorum.
    Fonlar iyi mal topladı. Boşuna toplamamışlardır heralde.
    Ufak tefek iniş çıkışlar olacaktır, Kimseyi etkilemek istemem ancak sıralı hedefler 52-65-100. Çok bekletti, umarım bu kadar bekletmesinin karşılığını görürüz.
    42 -42.5 üzerine atamadı. Haliyle yıl sonu beklediğimiz hareket de gelmedi. Yeni yıla 50 Li rakamlarla gireriz diye düşünüyordum ama maalesef tutmadı.

Öte yandan trend henüz kırılmadı. Önümüzdeki 1-2 günde tepki vermesi çok önemli.

Kısada tepki gelmezse, grafiğe göre 34.5-35.5 güçlü direncine kadar geri çekilme beklerim. Bakalım ağa babalar nasıl yön çizecek.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Hocam 40 tl altinı test edecek gibi.

Buranın altında sizce nereye kadar sarkabilir, dönüş nerelerden olur bu konu hakkında fikriniz nedir.

Saygılar...

sayın balıkadam, benim beklentilerimde 40 altı yok, belki az ihlaller olabilir ama sıkıntı yaratacak kadar birşey olmaz, buradan hedefin 50 civarlarında olduğunu düşünüyorum, inşallah mahcup olmam tabii o seviyeye gelirsek oralardan da bir düzeltme gelir, herkeze bol kazançlar

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    sayın balıkadam, benim beklentilerimde 40 altı yok, belki az ihlaller olabilir ama sıkıntı yaratacak kadar birşey olmaz, buradan hedefin 50 civarlarında olduğunu düşünüyorum, inşallah mahcup olmam tabii o seviyeye gelirsek oralardan da bir düzeltme gelir, herkeze bol kazançlar
    Gerçekten size saygı duyuyorum üstadım. Uzun ömürler.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
    Allah cümlemize uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin inşallah, gerçi benim uzun tarafı geride kaldı ayrı mesele- e birazda para nasip etsin inşallah parasız saadet olmuyor artık, 40 tahminimizde biraz yalpaladık ama nazar boncuğu olsun diyelim, ben ardyznin grafikte görüldüğü üzere hareket edeceğini düşünüyorum düşe kalka 65 hedefine gidileceğini 65 civarlarından da güzel bir düzeltme beklerim, umarım o gün geldiğinde o düzeltmenin nereye kadar olabileceğini tespit ederiz herkeze bol kazançlar

Sayfa 278/305 İlkİlk ... 178228268276277278279280288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •