Sayfa 93/167 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. Dikkatli olmakta ve israr etmemekte her zaman fayda var Ustad
    grafik cok tehlikeli artik . vadeli pastasi biraz onem kazandi 30 dakika sonra belli olur
    palaya bu seviyelerden shortcu dan cok longcu gelir
    longcular zaten cuvalin icerisinde short acanida cok kolay stop eder zaten
    10.500 lerde tutunamaz ise asagisi daha karanlik
    10.500 de tutmuyacaksa orda olusan kirmizi barin boyu uzun olur ve cok kisa zaman diliminde
    ben sahsen buralardan ne long nede short acarim

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    almadı, canı sağolsun.. endeks %1 eksi kapattı, bu günler taşıma günleri, her tür oyun kabulümüz.. bugün fazla taşıma olmadı gözüküyor, 17:35 yaklaşık 10-15 bin lot taşıma yapıldı blok işlem sonra satış geldi.. olabilir yani, sıkıntı yok, long+mal devam
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Dikkatli olmakta ve israr etmemekte her zaman fayda var Ustad
    grafik cok tehlikeli artik . vadeli pastasi biraz onem kazandi 30 dakika sonra belli olur
    palaya bu seviyelerden shortcu dan cok longcu gelir
    longcular zaten cuvalin icerisinde short acanida cok kolay stop eder zaten
    10.500 lerde tutunamaz ise asagisi daha karanlik
    10.500 de tutmuyacaksa orda olusan kirmizi barin boyu uzun olur ve cok kisa zaman diliminde
    ben sahsen buralardan ne long nede short acarim
    haklısın tabii, uyarın için teşekkürler.. hafif eğimle aşağı devam edip sonra bir noktada sert boşalma ihtimal dahilinde, onun için düşük kaldıraçla gidiyorum, bi yerde onları da kapatmak gerekir

bugün yarın katolik noeli vesilesiyle batı piyasaları kapalı, bofa algoritması da tatil olabilir.. taşıma ve pozisyon artışı sürüyor, taşıma süresince makas bi hayli kapandı dün hatta m2-m1 bi ara taban oldu, iki vade makası 540 puan civarında, yeni vadede longçu bulamama sıkıntısına işaret ediyor

3. emrah safa gürkan'dan ufuk açıcı güzel bi video- para, sikke, borç..
    david graeber'in kitabı -debt .. kitabın türkçe pdf versiyonun linki

https://www.youtube.com/watch?v=SpTxSpArnsQ

Almanya’da sık sık atm patlatıyorlardı. Şimdi işi büyütmüşler, Deutsche Bank‘ın bir şubesinde 200’den fazla emanet kasasını boşaltmışlar. Almanya’da gasp ve soygun vakaları gün geçtikçe artıyor....
    https://www.arti49.com/deutsche-bank...r-2393141h.htm

Polonya’da ilkokul ve ortaokul çocuklarına silahlı atış eğitimi zorunlu hale getirilmiş. Rusya dalacak korkusu ile yapıyorlar. Bir de askerlik duygusunu çocuk yaşta aşılamak istiyor olmalılar. Avrupa’da birçok ülkede orduya asker bulamıyorlar...

Şimdi var mı bilmiyorum, eskiden liselerde Milli Güvenlik Dersi vardı. Dersleri dışarıdan subaylar verirdi. Hoca sınıfa girince başkan “dikkat” diye bağırır, bütün sınıf ayağa kalkar hazırola geçerdi...
    Ama hiç atış talimi yaptırmadılar...

Suriye ile deniz yetki anlaşması imzalanacakmış....

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    haklısın tabii, uyarın için teşekkürler.. hafif eğimle aşağı devam edip sonra bir noktada sert boşalma ihtimal dahilinde, onun için düşük kaldıraçla gidiyorum, bi yerde onları da kapatmak gerekir

bugün yarın katolik noeli vesilesiyle batı piyasaları kapalı, bofa algoritması da tatil olabilir.. taşıma ve pozisyon artışı sürüyor, taşıma süresince makas bi hayli kapandı dün hatta m2-m1 bi ara taban oldu, iki vade makası 540 puan civarında, yeni vadede longçu bulamama sıkıntısına işaret ediyor
    bofa robotu bıyıklı yabancıdır. noel le filan işi olmaz..her türlü öpmeye çalışıyor, netekim bugün de mesaide
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 93/167 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •