Sayfa 24/27 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
Arama sonucu : 210 madde; 185 - 192 arası.

Konu: MAKIM - Makim Makine

1. Vergi dairesine sunulan, Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosuna göre 12 aylık net kâr 250.102.314,71 TL. Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenen bilanço nasıl gelecek bakalım. Oradaki net kâr da 200 milyon TL üzeri olursa gayet iyi bence.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1281905

Bilanço güzel. Fiyatı uçuk kaçık değil. yeni fabrika beklentisi ve havacılık organizede olması güzel yerlere gelebileceğini gösteriyor. Beklenti olduğu sürece iyi yerleri hedefliyecektir. Havacılık kısmından iş almaya başladığı zaman farklı fiyatlamalarda göreceğiz.

3.  Alıntı Originally Posted by çaykara Yazıyı Oku
    51 geçildi hedef direk 3 hane 100
    kardeşi,m hisse 33 lira sen diyorsun ki 55 geçildi. nerede geçildi ben mi görnüyorum

%100 bedelsiz bölündü hisse 27,50 şuan ki rakam arkadtaşın söylediği.

5. 23.10.2024 tarihinde alınan tesis.
    https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara.../1731574501754

6.  Alıntı Originally Posted by cgknypc Yazıyı Oku
    Sizi twitterdan da takip ediyorum. Ele aldığınız şirketler de genelde takip ettiğim şirketler oluyor. Bu konuda tebrik ederim sizi.

Makim de aynı şekilde yaklaşık 1+ senedir portföyümün yüz karalarındandır ama beni bıktıramadılar çünkü sizin de altını çize çize belirttiğiniz hassas döküm büyümesinin içinde olmaktan keyif alacağımı düşünüyorum.

Videonuz için de tekrardan teşekkürler. Daha da derine inebilirdiniz fakat yine de yeterli olmuş.

Bu arada şirketin yatırımcı ilişkilerini hiç sevmiyorum. Adama ne desek dümdüz hazır metinler yolluyor. Ser verip, sır vermemeyi arşa çıkarmışlar...

7.  Alıntı Originally Posted by cgknypc Yazıyı Oku
    Teşekkürler.

Sayfa 24/27 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •