Sayfa 502/1005 İlkİlk ... 24024524925005015025035045125526021002 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,009 - 4,016 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ooo mertabi sende bizi hemen dakkada sattın üüüleyse, hani bildim di
    Hani 11469 a kadar süreceğüdük
    O'lum kafa kıyakken yazıyoruz yahu Perşembe geceleri hariç -diğer geceler 19.00 dan sonraki yazılarımı nazarı dikkate almayın
    Hayat hoş gerisi boş

2. Barış Soydan

Yıl sonu dolar/TL'yi doğru tahmine en yakın kurum olan JPMorgan asgari ücrete %30 zammı da epey önceden doğru tahmin etti. Bunların ilişkiye değil bilgiye dayalı tahminler olduğunu düşünmek istiyorum.

https://x.com/barissoydan/status/187...tBIEEVyDQ&s=19

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Puhhhaaaahaaa

Son 1 ayda en beğendiğim yazı

İtibar gönderdim sistem kabul etmedi
    Bizim itibarimiz alemde yeterince iyi. Sayende bir kat daha değerlendi abim. Ellerinden öperim. Bozkurt reisim hünkârım da kuşunu öpsün. Öten kuş görsün sayende ağam

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim itibarimiz alemde yeterince iyi. Sayende bir kat daha değerlendi abim. Ellerinden öperim. Bozkurt reisim hünkârım da kuşunu öpsün. Öten kuş görsün sayende ağam
    https://www.youtube.com/watch?v=eEnL...4%B0ZAHSAYFASI

Eyvallah
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sana kaç kere dedim.
    Kuş uçmaz müridi uçurur deye
    Neyise
    Kaptın itibarı mertabimden hadi yine iyisin
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sana kaç kere dedim.
    Kuş uçmaz müridi uçurur deye
    Neyise
    Kaptın itibarı mertabimden hadi yine iyisin
    Sen biraz antrenman yap Mert abimin kuşu ile önümüzdeki sene yapacağın iş için tecrübe olur.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sen biraz antrenman yap Mert abimin kuşu ile önümüzdeki sene yapacağın iş için tecrübe olur.
    Olm nasıl antrenman yapıyım, mertabi kuşunu vermez ki
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Barış Soydan

Yıl sonu dolar/TL'yi doğru tahmine en yakın kurum olan JPMorgan asgari ücrete %30 zammı da epey önceden doğru tahmin etti. Bunların ilişkiye değil bilgiye dayalı tahminler olduğunu düşünmek istiyorum.

https://x.com/barissoydan/status/187...tBIEEVyDQ&s=19
    yav bu kadar millet aklıyla dalga geçirmesin Naci Ağbal olayından sonra o tokatı yemiş yabancı garanti almadan bilgi almadan yol haritası görmeden strateji yaparmıha içerde oluşmuş düzenek varken bizim gördüğümüzü onlar görmüyorsa gitsinler limon satsınlarbak adam unlüyü nöbetçi eczane yapmış yabancı alıyor hesabı hep fırıldaklık yabancının ne kadar nereden alacağını 2 ocaktan sonra görür piyasa mal mı alacak basar aşağı aşağıdan toplar %150-200 gitmiş dolar bazlı banka buradan mı alıcak bir ortalaması olur gelecekse yada doları yukarı salacak karar onların
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 502/1005 İlkİlk ... 24024524925005015025035045125526021002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •