Sayfa 96/232 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 1853 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    cauti, bofa tatil bugün, ne diyosun ?
    bıyıksız yabancı mıymış yoksa bofa ??
    Belki hiristiyan cemaatindendir Hatırladığım kadarıyla geçmiş yıllarda da 1 gün kapatıyordu makineyi, yılda bir gün yani. Bofa nın tam yabancı olduğuna katiyen inanmam, en azından yerli bacağı kesin vardır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. MB oldugu icin vadelide pozisyon yerine shortlari kapatip yerine 12.ay vadeli 11.000 put satin aldim
    lot basi 1750 tl prim vermis oldum
    vade sonunda spot 10.825 altinda kapanislarda primi geri alip kara gecer
    yok mb karari sonrasi yukari giderse %10 dahi yukari gitse zarar maximum lot basi 1750 tl
    bu sekilde stop olmaya yada ekran takip etmeyede gerek yok

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Seans kapanisi ile yazdim emirleri
    Keske versin 10.900 ler gecilmeden long yada ralli diyemeyiz
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    MB oldugu icin vadelide pozisyon yerine shortlari kapatip yerine 12.ay vadeli 11.000 put satin aldim
    yok mb karari sonrasi yukari giderse %10 dahi yukari gitse zarar maximum lot basi 1750 tl
    evet opsiyon satın almakla max zararın belli bi rakam fiks bi rakam, bearbull opsiyon satarak işlem kuruyor, teorik olarak zarar riski sınırsız- tabii seninki gibi naked değil onun pozisyonlar, karşılığında future pozu oluyo, yani temede hepsi arbitraj pozisyonu.. benim bu işlere bulaşmama sebebim likditenin sıkıntılı olması, kapatayım desen büyük spread var, yada vade sonunu beklemen gerekiyo

4. bordo aylık ortalamanın altında geçen 4 günü tek bir gap ile ignore etti, muazzam bi geri dönüş yaptı.. ben kaçuırdım bu tufayı ama tablo çok sağlam, ardına vbakmadan yukarı devam eder gibi gözüküyor.. faiz karar öncesi fazla yukarı yapmış olursa karar sonrası kar satışı gelebilir ama short oynamak bana korkutucu geliyıor

5. averaj beklenti gerçekleşti, endeks genel olarak realize olmayacak gibi görünüyor, 2 gündür destan yazan bankalarda bir kar satışı olur, banka dışı hisseler yukarı yapar gibi

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    asels ve sise'den başka beğendiğim diğer hisseler

aefes (rusya savaşının bitmesi)
    ismen (açığa satış kalkıyor, hacimler artacak)
    tursg (iyi sektör, düşük fiyat)
    tkfen (toros gübre halka arzı)
    astor (fundamental- gelişme potansiyeli yüksek)
    vakbn (fundamental, f/dd düşük, krediler açılacak 2025)
    bu listeye ttkom ekledim iki gündür, ulaştırma bakanının suriyede yapılacak işler listesinde en önemli başlık telekom altyapısının yeni baştan yapılması da vardı, bu yatırımı yapabilecek tek şirket ttkom

çok önemli bi beklenti ttkom için

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

apo işi n'oldu bu arada ?? niye gitmedi dem partililer hala imralıya ?? apo çağrı yapar, pkk silah bıraktığını açıklar, ypg de ağır silahları türk ordusuna teslim eder kendileri de gider suriye ordusuna erat yazılır
    sırrı süreyya ile pervin buldan gidiyormuş imralıya.. sırrı süreyya'yı severim, eprili adamdır, cihangir meyhanelerinin müdavimlerinden, bağımsız aday olduğu zaman oy vermiştim.. pervin buldan ne vasfı var, onu anlamak zor, yüksekovalı büyük eroin mafyası savaş buldan'ın karısıydı, kuzeni zaten, 93 senesinde ağar tayfası eroin işi yapan kürt babaları infaz etmeye başşladı, behçet cantürk'ten sonra en büyük baba savaş buldan idi.. tabii pekeke ile ortak iş yapıyordu eroin mafyası, buldanın karısı olma kontenjanından daha 25 yaşındayken partiye alındı, 2007 vekil yaptı pekeke bunu, sonra hep vekil

8. 5 likler 10950 den sat a gecmisti 10899 da flat oldugu icin
    opsiyonlari minnak bir kar ile kapatim
    pozisyon kalmadi
    akbank ve endeks vadelide 11.014 den minnak short acmamis olsam dunku opsiyona gecis oncesi vadeli zararini bile cikaramiyacaktik
    kazanmak iyice zorlasti

Ekimde full pozisyon acip zarar yazmistim
    Kasim ve Aralik ayinda o kadar islem ile Ekim ayindaki zarari zor cikartabildim

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    MB oldugu icin vadelide pozisyon yerine shortlari kapatip yerine 12.ay vadeli 11.000 put satin aldim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 96/232 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •