AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
2024/9 Dönemi Net Kar, 2023/9 dönemi ile yaklaşık aynı. 2024/9 Aylık bilançosunda kardan daha fazla karşılıklar ayırdığı görülüyor. Bilanço güzel.
Konsolide bilançoda, iştirak ve ortaklıklarda AGHOLün hisseleri dışındaki paylara düşen karlar, 'Kontrol Gücü Olmayan Paylar' hesabında kardan düşmektedir. Bu konudaki yanlış yayınlara ve bilgilere sıkça raslıyoruz.
Sn AGG rica etsem bu iki cümlenizi az açıklar mısınız ?
Daha doğrusu tam olarak ne demek istediğinizi anlamak istiyorum.
Saygılar,
" 2024/9 Dönemi Net Kar, 2023/9 dönemi ile yaklaşık aynı. 2024/9 Aylık bilançosunda kardan daha fazla karşılıklar ayırdığı görülüyor. "
" Konsolide bilançoda, iştirak ve ortaklıklarda AGHOLün hisseleri dışındaki paylara düşen karlar, 'Kontrol Gücü Olmayan Paylar' hesabında kardan düşmektedir. "
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
En ucuz kalmış holding hisselerinden birisi, ama halen mıy mıy sürünüyor.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Saatlik, günlük ve haftalık RSI değerlerinin alım yönünde olması ile bana göre en dikkat çekici holding hissesi. 2025 yılına güzel bir giriş yapmasını bekliyorum.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Haftalık Grafiksel görünüm
Haftalık RSI 58,17
Aylık RSI 67,97
[IMG][/IMG]
kaynak : https://tr.investing.com/equities/ya...ding-technical
Uzun vadede idare eder
cinsinden. Teknik olarak
iyi ancak hisse sürekli
birileri tarafından tokatlaniyor
Kısa vadede bana göre
sıkıntılı
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri