Sayfa 17/188 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 129 - 136 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Biber sürüyor hala! Hiç acıma yok. Ytd
    Sürdü... Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bakın bakın ne diycem
    Herifi bıktırana kadar baskılıyalım sonra s2dümün taktası der gider buralardan
    Gittimi acaba, biri baksın
    Hamdım Piştim Yandım

Carlos bile bu jackalin yanında sincap 🐿️ kalır.. ytd

4. Sen ben ve kolpacı tezgahı iyi yerde açmışız
    Hamdım Piştim Yandım

Bize muhtemelen Sakar biri tosladı.. ytd

6. Ben paramı geri almadan şurdan şuraya gitmem, isterse ücbucuk taleye düşürsünler, lot sayımı çoğaltırım
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen ben ve kolpacı tezgahı iyi yerde açmışız
    Gunaydın abüler, tezgamız gözel la abüü.Bozkurt abü abcam ile tilefonda görüşürük arada, laan bebe bu borsa neyümüs bööle bara gönderem ecükde bize al dedü. abca bu gasapta margette satılmayo dedi, al nerden alusan dedü.Abcam canlı yurolor gelince taktacı düşünsün garü.Basarım barayu alurum bi balyaa daa.Acelemüz yogg.
    Şimdük alışverüş yapcam gocaman bi göbek rakı içecemm böğün.Hebimüzün teni yılı gutlu osuun gari.Taktacı seni 2025 de öpücüz artıkın behlle bu üçlüyü.Spenc+ Bozkur abülerüm ve been, bide abcam geeyo;)Alamanyadan.

Sizinde kutlu olsun kolpacı hc. nice senelere diyecem sanırım nice senelere olucaz bu gidişle.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 17/188 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •