Sayfa 16/187 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 121 - 128 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Bozkurt abü nabannn, gayıpsun abe laa.Kimkiminle savaşıyo abüü.Kim taş atıyo kim gafasını eeeyiyo.İsraüil gibi bu petkimün çelik galkanı yohmu abüü laa.
    Herkese çay var, bizim şakire yok.

https://youtube.com/shorts/V_lX8w5lh...ZGOqq1r0acHy6I
    Hamdım Piştim Yandım

Bize sakar Şakir toslamış olamaz.. ytd

4. Spenc abü la, şakacıkdan bi iki küfüre benzoye yazdım ya.Şimdi udandım abü, ben burayu hep erkeler okuya zandım.Burdan bütün okuyan ablalarumuzdan ve diger form argadalarumdan özur dilerim abey.Ama taktacunın annar o abüü

Evet biraz utanmakta gerekiyor. Ama salak mısınız ifadesini yazan kişiye ne güldüm ama!
    Ha birde ilave etmiş bunlar gitmeden diye birşey olmaz diye, işte adam bu kadar akıllı yani! Utanmamış bir de soru sorup, akıl vermiş ortama! Hiç yazılmayan hisseler var gidiyor mu? Ya da o kadar çok yazılanlar var gitmiyor mu?
    Yine de ağzını bozmanın bir anlamı yok maalesef tabi tahtacıya serbest olmalı! Ona ne beddua ne küfür işlemese de!
    Belki fe bugün biber sürdü ağzını bozmayın der gibi! Ytd

6. Bakın bakın ne diycem
    Herifi bıktırana kadar baskılıyalım sonra s2dümün taktası der gider buralardan
    Hamdım Piştim Yandım

7. Heh şöyle adam gibi düşür ameen feryadi.

Biber sürüyor hala! Hiç acıma yok. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 16/187 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •