Sayfa 668/1005 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Horoz son dakikalar yapması tehlikeli idi, sanki mazot bitmiş
    grafik baktım nolmuş diye biri son dk çizmiş.. tavana tek duj.

sonra eşleşmede eccük vermiş.

bence 3 sıfır fazla bastı mal değneği alırken. sonradan fark etti.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yok hocam almadım... şimdiki eşeklerimden memnunum.. gerçi birini eşek diye aldım horoz gibi ötüyor nedense genetiği ile oynanmış olabilü.
    dün saat 14 gibi son yazım buydu..

3. aklı başında biri laap diye kainat oluştu demiyor zaten..toplumları dinden, ahlaktan, ya da manevi değerlerden uzaklaştırma çabasında olup şeytani bir sistem kuranlardan haberinin olmadığını söyleme.. birçok aletlerle toplanan veriler gerçekten bize doğru mu ulaşıyor sence..yoksa dünyaya yön veren bazı gruplar ne istiyorsa onu mu biliyoruz..bilime elbette inanmalıyız ama gerçekliğini nasıl sorgulayacaz..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kainatın yaşı zaten 13,5 milyar yıl olarak çooook öncelerden hesab edildi. o zamanki en basit telekoplarla.

şimdi ise çıkan rakam yine aşşağı yukarı aynı . şaşılacak birşey yok yani.

ortada ol diyince laaap diye olan bir evren ve kendi kendine durduk yere dönen bi dünya yok yani.

haa tabi bu habıll teleskopunuda bilimci atayizler telekobuda atayiz yabmıştır kesin... bize yannış görüntüler yolluyor kafir teleskob.

4. bizim fizikçimiz vardı.. kuantum fiziğiyle ilgili bir tartışma olmuştu..hoca dediki bir gün gelcek belki yerçekiminin olmadığı farklı bir bilim ile ispat olacaktır, bilim kalıcıdır diyemeyiz derdi..bu açıdan da bakmak lazım..bilim hakkaten doğru mu ilerliyor..mesela kanserin tedavisi için hakkaten bu kadar teferruata gerek var mı..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aklı başında biri laap diye kainat oluştu demiyor zaten..toplumları dinden, ahlaktan, ya da manevi değerlerden uzaklaştırma çabasında olup şeytani bir sistem kuranlardan haberinin olmadığını söyleme.. birçok aletlerle toplanan veriler gerçekten bize doğru mu ulaşıyor sence..yoksa dünyaya yön veren bazı gruplar ne istiyorsa onu mu biliyoruz..bilime elbette inanmalıyız ama gerçekliğini nasıl sorgulayacaz..
    bak böyle düşünerek kendini kandırma safsatasına giriyorsun.

doğruya biri ulaştı diyip bunu bilim diye yapıyorsa.. sende yababilirsin.

ilk aya giden ruslardı ) hatta ilk canlı yollayan... fare .. maymun bile yolladılar. tabi ilk insan abd geçti tarihe ..

şimdi ise.. almanıda japonyasıda çinide yolluyor aya bişeyler. ortak görevler adı altında.

ama dünya düzdürcüler... yine inanmıyor

bunların doğru söyleyip söylemediğine inanmıyorsan tonla veri varken ortada.. kendin yapacaksın bir teleskop. basitinden.. bunlar yalan söylüyor diyip ispatlayacaksın. bilim böyledir.. kimseye acımaz.

aynştayna acımadılar çürüttüler belli teorilerini.

ee hani bilimciler atayizdi..

6. evet bencede doğrusu bilimi sadece transfer etmektense onu bizzat ortaya çıkarmak..evrenin ya da kainatın oluşumu birden olmamış, bunu bir yaratıcının yaptığını düşünenler için sorun değilki bu..bilim düşmanı değiller yani..olanlar varsa o zaten yitirmiş kendini..
    ama mesela kuantum fiziği bazı bildiğimiz kurallar değişebiliyorsa bilim hakkaten tek mi, diye sormalıyız..

7. mesela ışık hızından daha hızlı bir hızı baz aldığımızda zamanın ötesine geçebiliyorsun değil mi..eee ne olacak şimdi..

ben sana söyleyim hocam.

şuan süslüman olmayan.. harbi genetikçi müslüman. evrimin gerçek olduğunu bilir.
    ama işinden olmamak için söyeleyemez.

nokta.

coğrafya kaderdir !

geninde var senin çünkü damarında akıyor .. o gen.

hangi gen.. havvanlarda sadece kuyruk oluşumunda görev yaban ama bizde artık körelmiş organ geni işlevi olarak hala aktarılan kuyruk geni. !

kuyruk sokumu kemiği demiyorum bak.. bildiğin kuyruk.

kuyruk sokumu kemiğin hala var totonda.. o üretilmeye devam ediliyor.

gitsor bilime inanmıyorsa.. gerçeğin peşinde olan ve hakikati söyleyecek olan gerçek müslüman bir genetikçi.

Sayfa 668/1005 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •