Sayfa 674/1005 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sonra evrim şunu der...efendim..milyonlarca tür oluştu.Bunlara şartlara göre(doğal seleksiyon) elendi..ve milyonlarca yıl sonra en mükemmeli baki kaldı.

Yani ilk başlarda ORGANLARI ASİMETRİK OLAN-3-5 GÖZLÜ olan-her türlü acube oluştu...Bunların pek çoğu milyonlarca yıl hayat sürdü ama sonuna tek en mükemmeli kaldı.

Yani biz elleri 13 parmaklı ve bir eli uzun diğeri kısa olan veya 3-5 gözlü organları asimetrik olan insanları-inekleri vs görmeliydik.

Ama biz en mükemmel formu görüyoruz.İNSANIN ELLERİ VEYA ÇENESİ (kesiciler önde-azılar arkada) daha mükemmel nasıl olabilirdi.

İlk arabaları veya bu konudaki gelişmelere bakalım.O kadar saçma ve elenmiş modeller var ki..ama biz bu ara türleri görüyoruz.

500 milyonluk sivri sineğin fosilini görüyorken neden herhangi bir hayvanın böyle defolu ara türünü göremiyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yani öyle bir kurnazlık yapıyorlarki, herşeyi dünyaya düşen güya ilkel bir tek hücreliye bağlıyorlar..
    bu nerden geldi peki deyince işte onu bilmiyoruz deyip çıkıveriyor..eee teorin çöktü o zaman ne daha uğraşıyorsun..varsa başka teorin göster..
    O da kesmedi..şimdi paralel evrenlerden bahsediliyor...Ciddiyim ,o ilk canlı nasıl oluştu sorusu cevapsız kalınca ,PARALEL EVREN olayına girildi.

3. dna kalıtım maddesi, yapısal bir organel yani..evrimi zaten dna kabul etmez..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

he babam.. çenenin üstündeki dişin sağ geometrik açısı 10 milim başka ama kalan kas kemik kadavra kaburgasına kadar % 97 aynı .

gen olarakta yapı olarakta madde olarakta. dna sına kadar.

ama dişin 1 milim daha yukarı kayık diye. biz özelik.. cennetten zembillen indik.

biat kolaydır tabi ne uğraşcan.

5. mutasyon ayrı..mutasyona uğrayan canlılar ayrı..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    He başlattın bitir bari, yarın enerji÷iiiiiiiiiiii iiiiiii ğünü olabilir, çünkü Ukranya gazı kesmiş
    ben ne biliyim abi böyle olacağını

zarhoşların hepsinin içinden, prefesör çıktı ya la

ilgi ile okuyorum... katılımcıları tebrik ediyorum

ben okumayı sevmiyorum ama, okumuş, bilgili insanları seviyorum

3 gündür ALPER DAYU katılmıyor sohbetlere... onun engin görüşlerinide bekliyoruz meselelerimiz hakkında

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ÇENENİN YAPISINI örnek veriyorum.Bu her organ için böyledir.

ORTODİSTE SORUN,bundan daha kullanışlı çene olabilir mi:KESİCİ ÖNDE-AZI ARKADA.ALT çene arkada vs.

Burada en mükemmel form var.

DEMEK İSTEDİĞİM HER ORGANDA EN MÜKEMMEL FORMALRIN KOMBİNASYONU OLUŞMUŞ...

SORU ŞU: binlerce insanımsı olan ve ACUBE OLAN -ORGANLARI ASİMETRİK..ÇENESİ İLKEL FORMATTA OLAN...İŞLEVSİZ İNSAN TÜRLERİ OLMALIYDI..

mesela azı dişi tesadüfen önde olduğundan 30 nesil sonra seleksiyona uğramış türler...

bunları asla göremiyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sonra evrim şunu der...efendim..milyonlarca tür oluştu.Bunlara şartlara göre(doğal seleksiyon) elendi..ve milyonlarca yıl sonra en mükemmeli baki kaldı.

...

[/B]

Evrim böyle birşey demez. Tam tersi evrim entropi kuralları ve ergonomi gereği bazı benzer süreçleri zorlar.

Ayrıca öğrenmek istiyorsan gözün evrimini oku. "Dinozorların sessiz gecesi" üçüncü cilt sonu..

Sayfa 674/1005 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •