Sayfa 969/998 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Faiz dustu diye ev fiyatlari artmaya basladi

Evini satip mevduata koyanlar ne buyuk hata yaptiklarini uzun vadede anlayacaklar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Faiz dustu diye ev fiyatlari artmaya basladi

Evini satip mevduata koyanlar ne buyuk hata yaptiklarini uzun vadede anlayacaklar
    Ben 3 daire sattım 3 sene önce borsaya yatırdım 3 sene sonra 2 misli kazandım,satmasaydım 5 misli kazancım olacaktı

Kafayı üşütmüşler, bunun başka izahı yok.

7. Yüzyılda dahi, böyle bir şey uygulanmamıştır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben 3 daire sattım 3 sene önce borsaya yatırdım 3 sene sonra 2 misli kazandım,satmasaydım 5 misli kazancım olacaktı
    o pandemi zamani ev fiyatlarinin astronomik artmasindan kaynaklandi

bir daha oyle bir sey olmasi cok cok zor

5. Beyler aramizda prostat konusunda bilgisi olan varmidir? Malum burada herkes erkek ve ileri yasta bilen cikar diye dusunuyorum

Eskiden uykudan uyanip 1 kere iserken simdi 2-3 kereye cikti. Peder de de vardi aynisi o yuzden ondan bana gecti yada belkide ileri yasta herkeste oluyor

Dogal yolla en iyi bu nasil giderilir? Cinko vitamini dediler ama onun yerine kabak cekirdegi bolca yiyorum malum icinde cinko var

Ilac disinda ne yapilabilir? Su anda agri yada hicbir semptom yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Beyler aramizda prostat konusunda bilgisi olan varmidir? Malum burada herkes erkek ve ileri yasta bilen cikar diye dusunuyorum

Eskiden uykudan uyanip 1 kere iserken simdi 2-3 kereye cikti. Peder de de vardi aynisi o yuzden ondan bana gecti yada belkide ileri yasta herkeste oluyor

Dogal yolla en iyi bu nasil giderilir? Cinko vitamini dediler ama onun yerine kabak cekirdegi bolca yiyorum malum icinde cinko var

Ilac disinda ne yapilabilir? Su anda agri yada hicbir semptom yok.
    Bana göre psikolojik,gece çıkmanın nedeni yaşın kaç bilmiyorum,60 yaşından sonra idrar sorunu başlar,bol su,sıvılar,bilhassa bira,sulu sebze meyva ve soğuk aylar bunu tetikler,madem tatmin olmadın git bir ürologa kontrol ol,ps vs yaptırmayıda unutma,tam kan tahlili yaptır,işeme testi yaptır,geçmiş olsun sağlıklı günler.

İto Aralk ayi enflasyonu 1.74 açıklamış.
    Tuik 1.50 açıklarsa tam yıllık 45 te bitirir.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Kafayı üşütmüşler, bunun başka izahı yok.

7. Yüzyılda dahi, böyle bir şey uygulanmamıştır.
    Bu taliban erkek çocuklarını kadın gibi oynatıp türlü rezillik yaparken sorun yok, aynısı eski Roma da da vardı bu itneler kadınlara Periskop taksınlar, periskop yukarı periskop aşağı şeklinde kadınlar yön bulup ilerlesin ve dünyayı temaşa etsinler..

Bunları din diye kim yutturur İngiliz işi midir? Çok merak ediyorum zira İslam'da ticaret yapan eşraf Kadınlar var. Bu Taliban ve İşid tarzı Selefilik Lawrence tarzı şeyhlerin işi olabilir.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 969/998 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •