Sayfa 120/124 İlkİlk ... 2070110118119120121122 ... SonSon
Arama sonucu : 985 madde; 953 - 960 arası.

Konu: KRSTL - Kristal Kola

Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Şirketimiz, 20/11/2024 tarihli Özel Durum Açıklamasında; Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (2012/1) kapsamında;

Fatih Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı N454 KIRIKKALE adresindeki tesislerimiz için planlanan komple yeni yatırımlar ile ilgili olarak Teşvik Belgesine müracaat edildiği kamuya duyurulmuştu.

T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne yapmış olduğumuz Yatırım Teşvik Belgesi müracaatımız onaylanmış olup toplam 1.163.539.999 TL komple yeni yatırımı için adımıza 31/12/2024 tarih 575767 sayılı 20/11/2024 başlangıç 20/11/2027 bitiş tarihli Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.

Bölgesel teşvik kapsamındaki söz konusu Yatırım Teşvik Belgesi'nde öngörülen destek unsurları "KDV İstisnası", "Vergi İndirimi" "Gümrük Vergi Muafiyeti", "Faiz Desteği" ve "Sigorta Primi İşveren Hissesi" şeklindedir.

çok güzel bir teşvik aldı.... son zamanlarda şirkete yetmeyen üretim kapasitesi artırılacak bu yolla.... zaten fiyatıda muadillerine göre oldukça düşük kalmıştı... tavan çekmesi çok normal takip edenler için
    Ben takip ediyorum ama sizin kadar yakından değil
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben takip ediyorum ama sizin kadar yakından değil
    Neredeyse şirket müdürü kadar biliyorum bu şirketi... ;)

şirketin 4 fabrikası var. 2 tanesi meşrubat 1 tanesi su 1 tanesi de maden suyu...

Balıkesir fabrikasında her çeşit meşrubat üretiliyordu...

edremit fabrikası maden suyu tesisi

sakarya sapanca fabrikası su fabrikası idi revize edildi hem su hem meşrubat üretiliyor...

birde eskiden üretim tesis olup atıl halde bekleyen kırıkkkale fabrikası vardı. içindeki üretim alet edevatı sapancaya taşınmıştı.

geçen sene çok üretim yapıldı. kapasite zorlandı bu nedenle kapasite artışı gerekiyordu. bu nedenle yeni yatırım kararı aldılar. bu fabrikada meşrubat kadar , meyve suyu fiaşnda üretiliyordu. yeni durumda farklı ürünlerin üretileceği güzel bir fabrika kurulacağını düşünüyorum. fasbrikanın binası hazır bu nedenle yatırımın gerçekleşmesi kısa üsre alacaktır. yaza yetişeceğini düşünüyorum.

saygılar
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

Neredeyse şirket müdürü kadar biliyorum bu şirketi... ;)

şirketin 4 fabrikası var. 2 tanesi meşrubat 1 tanesi su 1 tanesi de maden suyu...

Balıkesir fabrikasında her çeşit meşrubat üretiliyordu...

edremit fabrikası maden suyu tesisi

sakarya sapanca fabrikası su fabrikası idi revize edildi hem su hem meşrubat üretiliyor...

birde eskiden üretim tesis olup atıl halde bekleyen kırıkkkale fabrikası vardı. içindeki üretim alet edevatı sapancaya taşınmıştı.

geçen sene çok üretim yapıldı. kapasite zorlandı bu nedenle kapasite artışı gerekiyordu. bu nedenle yeni yatırım kararı aldılar. bu fabrikada meşrubat kadar , meyve suyu fiaşnda üretiliyordu. yeni durumda farklı ürünlerin üretileceği güzel bir fabrika kurulacağını düşünüyorum. fasbrikanın binası hazır bu nedenle yatırımın gerçekleşmesi kısa üsre alacaktır. yaza yetişeceğini düşünüyorum.

saygılar
    Bu bilgiler çok değerli, teşekkür ederim
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. yeni fabrika yatırımı yapılacak...

Ges santrali projesi vardı oda bitti sanırım...

18 lerden 6 lı seviyelere indi...

pd/satış değeri gıda firmaları arasında en düşük hisselerden birisi dolayısıyla

artma potansiyeli çok yüksek hisselerden birisi bu...

yeni fabrika yatırımı yapılacak...

Ges santrali projesi vardı oda bitti sanırım...

18 lerden 6 lı seviyelere indi...

pd/satış değeri gıda firmaları arasında en düşük hisselerden birisi dolayısıyla

artma potansiyeli çok yüksek hisselerden birisi bu...
    Yeni bilgiler için teşekkür ederim...

Ben de teknik destek sağlamak isterim...

"TREND VAR MI ?" ve "EMA 20 / 50 KESİŞİMİ" hücreleri "4=TUT" cevabı vermekte...

Bir süre önce tavan olması sebebiyle "SIKIŞMALAR" bozulduğu için toplam puan 45'e düşmüş durumda...

Herşeye rağmen 5 kriterde daha yeşil renkli hücre kendini korudu...

02/01/2025
    'de gördüğü 6,38 TL fiyatı ile 65 barlık zirvesini gördükten sonra geri çekilme yaşamakta...

Geri çekilme, oluşan GAP'i kapatmaya kadar gidebilir....

Her halde de pozitif görünümünü koruduğunu düşünüyorum...

6. Sevgili Dostlar...

Şirketimizin önemli gelir kaynaklarından birisi bildiğiniz gibi Didi ihaleleleri...

2025 yılı içinde şimdiden önemli ihaleleler laınmaya başlanmış...

04.12.2024 tarihinde yapılan ve 19.12.2024 tarihinde sözleşmesi imzalanan 330 ml lik Didi ihalesini Kristal Kola kazandı.... ihalenin bedeli 37.500.000 tl...

yine 04.12.2024 tarihinde yapılan ve 19.12.2024 tarihinde sözleşmesi imzalanana 250 ml lik Didi ihalesini de Kristal kola kazandı...
    Bu ihalenin bedeli ise 57.500.000 tl...

19.12.2024 tarihinde sözleşemeleri imzalanan dİDİDLER ANCAK 2025 YILI İÇİNDE TESLİM EDİLİR VE ÜCRETLERİDE O ZAMAN ÖDENİR.

2 ihalenin toplam bedeli 95.000.000 tl... daha yıl başlamadan hemen siparişler alınmaya başlandı...

bunun dışında Şok marketlerinde deren markalı 250 ve 1000 ml lik soğuk çayların büyük kısmınıda Kristal kola üretiyor.

Bim içinde üretim yapılıor zaman zaman. Kendi markası ile ürettiği bir sürü ürünü marketleride sıkça görüyorum. mesela rival marka yemek sonrası içeçeği Bimlerde satılıyor. Kristal marka siyah ve sarı kolalar hem Bimde hemde a101lerde satılıyor.
    Bunun dışında ilk 9 ayda ihracatı yaklaşık %50 artıran şirket 124 milyon tl lik ihracatta yaptı...
    Balsa gazozları Bimde görüyorum. Kristal marka kolalar Kayseri'de yerel marketlerde bolca bulunuyor.

kısaca şirket büyük miktarda üretim ve satış yapıyor gelecek içinde ihalaleler alıyor.

Güneş santrali projesi ile lkapasite artırım projeleri ilede artan talep karşılanacaktır..

artış yönünde önemli potaniyele sahip olduğunu düşünüyorum şirketin

Temel Analiz ile Teknik Analizin kesiştiği bir hisse olmasını dilerim...

Beğendiğim Teknik Analiz kaynaklarından birisi;

https://www.algoritmabul.com/temel/Olta.php

Hissemiz kesişime düşmüş nihayet...

Sayfa 120/124 İlkİlk ... 2070110118119120121122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •