Sayfa 726/1005 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Viop LXI

teknik olarak haftalıkta AL devam ediyor

(aynı barları aynı çizgiler ile işaretledim )

kırmızı üstünde AL'a geçiş... yukarı gidiş.. geri gelip tekrar çizgilerden biri veya birkaçını deneyerek İKİLİ DİB'ini yapış

ve devamında yükselen trend (mavi kutular)

boş kutuyu doldurabilecek argümanları olanlar, yükselen trend bekleyebilir

2. Geçen yazdım gene yazayım.Zamanın ruhu kavramını.İnsan yaşadığı zamana göre şekillenir ve onun ruhunu alır.İnsanın iki dna 'sı mevcut bir biyolojik diğeri zamansal. Teknoloji,internet kullanımı,çevre kirliliği,iklimsel değişiklikler,gdo'lu,kimyasallı ve hormonlu yiyecekler vb.etkenlerle zaman biyolojik ve kimyasal saldırı altındadır.Bu sebeble insanın zamansal dna'sı mutasyona uğrayarak zombileşmiştir.Bu zombi çağında,hepimizin adını andığı tarihte her alanda ki saygın insanların benzerini bile bulamazsınız.Kimse kimseyi kötülemesin,suçlamasın.Bu zamanda hem herkes masum,hem herkes suçlu,olaya nasıl bakmak isterseniz artık..

3. Şeriat denince herkesin ödü kopuyor. Direk el kesme öldürme akla geliyor. Peygamber efendimiz döneminde kaç tane el kesme, recm, kısas sonucu ölüm cezası uygulanmıştır. Peygamber efendimiz Hz Hatice sağ iken ikinci eşi olmuş mu. Bir devlet adamı bir sahabi örnek alınacaksa bu Hz Ömer olmalı. Bugün şeriat olsa bu iktidar dan çoğu sağ kalmaz.

ilgilisine;

katrilyon tl üzerinde zarar eden MERKEZ PANGASI 3 mayış temettü dağıtacakmış çalışanlara

zararda nasıl temettü dağıtılır ?

zararın 500 ise, piyasadan 700 borçlanırsın... 200'ü çalışanlara dağıtırsın

bir dahaki seçimde yine akepe'ye oy versinler deye...

700 borç nolacak ? 85 milyon, millet öder

siz yiyin biz öderiz... modeli

DARON ACEMOĞLU... nobel ödülü alırken bunlarıda yazmışmıdır ?

yazmadı ise... gelsin,

bu İKTİDAR'dan daha, en az 5 nobellik HIRSIZLIK metodu çıkar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bir gün emlaga tebliğ edeceksem hoşgörülü olmam lazım. Herkes dinini gerçek Müslüman gibi yaşamış olsa bu kadar ateist deyist olmaz. Önce biz kendimizi düzelteceğiz sonra onlara sıra gelecek. Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
    Mesela nasıl hogörülü olalım...SOMUT KONUŞALIM...

-AKP ye oy veren 20 milyona; AKKOYUN diyor...

-Müslümana,mitilojiye inanan ahmak sürüsü muamelesi çekiyor..

-ADEM-HAVVA olayını karşıtı olan evrimi(bilimsel temel olmamasına ragmen) sürekli kafamıza vuruyor...

-siyasal aleviciliği KULLANARAK,MÜSLÜMANA,siyasal islam diyerek..defalarca defalarca hakaret ediyor...

-Müslüma,yobaz-gerici-çorap kokanlar diyerek tezyif ediyor...

Şimdi nasıl hoşgörülü olacaksın.HRİSTİYANLIK GİBİ.SANA TOKAT ATARLARSA DİĞER YANAĞINI ÇEVİR..Bunu mu yapalım..
    İSLAMIN KENDİNİ koruma refleksini duymadın mı?..CEVAP VERME HAKKINI kullanmayalım mı?

.SEN BİRAZ KİTAP OKU..CİDDİYİM..MADEM MÜSLÜMANSIN PEYGAMBERİN HAYATINI OKU.CİHAT-İZZETİ İSLAM;ÜMMET bu kavramlara bak..

-mesela nasıl ÖRNEK OLALIM..SİYAHİLERİN-DON FANTEZİSİ İLE Mİ?

Defalarca viob dedin..başka bir eleştirin olmadı.Ben çok SAKİL bulduğum halde ve sekuler arkadaşlar bile basit-müstehcen bulmasına ragmen..BEN bunu yüzüne vurmadım.

-Bir kere bile GAZZE MAZLUMLARINI ağzına almadın..Dine defalrca hakaret edildi..Değil savunmak onlara gül attın..

yemişim böyle POMPİKCİK müslümanlığı..

Dik başlı olamaya gerek yok ama bazen dik durmak lazım..

ŞUNU ÇOK YANLIŞ ÖĞRENMİŞSİN..İSLAM ASLA ASLA HOŞGÖRÜ DİNİ değildir.İSLAM HAKTAN -DOĞRULUKTAN YANA TARAFTIR.
    Doğruyu uslubunca mutlaka söyler.POZİSYON ALIR.

ZULUM VARSA,EN azından kınar.İSLAMDA,ümmet vardır...

Gençler viop topiğini gündüz amacına uygun kullansak fena olmaz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şeriat denince herkesin ödü kopuyor. Direk el kesme öldürme akla geliyor. Peygamber efendimiz döneminde kaç tane el kesme, recm, kısas sonucu ölüm cezası uygulanmıştır. Peygamber efendimiz Hz Hatice sağ iken ikinci eşi olmuş mu. Bir devlet adamı bir sahabi örnek alınacaksa bu Hz Ömer olmalı. Bugün şeriat olsa bu iktidar dan çoğu sağ kalmaz.
    samimiyet yok ortada... hepsi siyasallaşmış . bir araç için kullanılan aparata dönüşmüş.

bak geçende yazdım. iranda senin türbanlı bacına saçının teli görünüyor düzgün bağla diyip 5 kişi tekme tokat dalıyor burnunu yerde sürtüyor.

en son ahlak polisi gelip 3 5 jopta o atıyor.

kimseden ses yok nerede bu islamcılar ? nerede dini bütünler. benim seim çıkıyor senin neden çıkmıyor?

suspus..... niye ??yapanlar kendilerinden. israil değil.

aman aman sus sus... kimse duymasın.

ama filistin konusu üzerinden bir algı.. neden israil üzerinde goy goy.

sonrada israil ticaretine bakıyon maşallah.

hep diyorum burada kimsenin dinle alı veremediği yok.

samimi değiller. millet bıktı bu algı kasmalarından ve sapır sapır uzaklaşıyor.

8. yaşadığımız son 25 yıl bir önceki 25 yılın tepkisidir sosyolojik olarak,bu periyot bittiğinde tekrar yaşayacağımız şey de buna tepkidir.

Sayfa 726/1005 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •