Sayfa 132/167 İlkİlk ... 3282122130131132133134142 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vobu bıraktım.
    Hisse al sata döndüm
    Malümunuz üzre bu tarihten itibaren açığa satış yasağı kalktı.
    Vob şuan çok tehlikeli
    Vob yabman batarsınız
    Vobda kazandığınızdan çok sağlığından kaybedebilirsiniz.......

Senede 1 adet hisse bulup uzun vade bekleseniz birkaç yıl içinde boğazda yalı satın alacak kadar para kazanırsınız....
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

2. Bugün endekis güzel yükseldi ama benim hisse kırmızı
    Endekis vob yapsaydık bugün de 1 tomar para katlıyacakmışız, kısmet
    Hamdım Piştim Yandım

3. Biraz daha para çektim 28,3 bin kaldı hesapta. Aidat doğalgaz kredi kartı ödemeyi için para lazım. Bugün %3 portföy artmış 900 bin de hacım olmuş. Kapanışta sattığımızi bisküviyi 4 kademe aşağıdan aldım. Kademe derinlik yok. Az parayla o kadar hacim olmayabilir hacim yapacağım diye boşu boşuna kendimi palaya sekiz işçisi yapmayayım

4. Petoş yine mi eksi bu oğlan gelmiyor. Moralmanları iyi olmayınca gelmiyordu yoksa böyle ihmal etmezdi.

5. Ferdi babayı da kaybettik, Allah rahmet eylesin
    https://youtu.be/SbZfAW8zv_A?si=SXhh8l-Ul1dXe-U8
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ferdi babayı da kaybettik, Allah rahmet eylesin
    https://youtu.be/SbZfAW8zv_A?si=SXhh8l-Ul1dXe-U8
    Ferdi Baba ile ilk tanışmamız bu kaset ile oldu. Lisenin bittiği yıldı sanırım İstanbula gittim gezmek için. Bu kasedi aldım ben Konya ya geldiğim de daha kaset Konya da değildi. Adam hakikaten duyguyu müziğe dökebilen ender insanlardan. Aşık olduğum da sabaha kadar volkmende dinlerdim.

7. Resim hünkârım para kazanmayınca morali bozuk olduğu üçün buraya gelmiyor. Sayfayı açtın uğra bari. Bak kızdırma beni o muhteşem kostümlü bozkurtu baht abiden rica edecem bak.

8. Sen borsayı bıraktın bende vobu bıraktım, haliyle sürekli ekran izlemiyorum, alışkanlıkta olmasa ekrana hiç bakmıycam
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 132/167 İlkİlk ... 3282122130131132133134142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •