Sayfa 763/1005 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop LXI

1. Çok üzülüyorum bunlara...Çalış çalış bitmedi çileleri.
    .........

Erdoğan: “AK Partili kadrolar olarak bizler konfora değil, çileye talip olduk.”

2. Atanamayan öğretmenlerin atanması devletin 1 milyon yeni memur alması devletin ivedi bir şekilde elinde olan arsaları satması toki nin şuanda olduğu gibi 10 yıl hiç durmadan konut yapması metrekaresi düşük olsun ,maaşın 3 te 1 ni kiraya veriyorum .geçim sıkıntısı evim olsun ev alıyım vb sıkıntılarımın kaygılarımın olmadığında mutlu olurmuyum bilmiyorum, olurum herhalde )

3. Devletin memur alması fikri iyi gibi durmuyor gibi ama arada intihar haberleri vb duyuyorum iyi değil üç günlük dünya için memur saatlik çalışsın öğretmende hafta 2 gün gelecekse maaşı ona göre olsun.

4. Vay arkadaş, ye ye bitmiyor ama yiyenlerin hiç biri ama biri bile düzğün ölemiyor,ölemez de,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    Su akarken testiyi doldurmak atasözünü hatırlıyorum hep 50 yaş üstü fırsatlarla doğdu şimdiki gibi değildi fikirtepeye bir gecekondu dikse bile şuan karı koca çalışan memurun bile biriktiremeyeceği bir servet edindi. Yapamayanada her şey müstahak fark edeymiş olanı biteni.
    Sanki orası normal bir mahalle ğibi de, memur lar alacak, ğirmeye bile cesaret edilemeyen bir yer,
    Ben bile zamanında devirli dükkan alamadım ordan, ğ.d yemedi,
    Ha bnce para değil önce sağlık, sonra mutluluk, zaten mutlu olamıyorsan paran olsada insanı **** eder o para
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Uzağa gitmeden devlette işçi memur olanlar 80li 90 lı yıllar tek maaşla nasıl almış evini yazlığını almış didimde Kuşadası'nda site adları hep işçi va memurla alakalı nasıl aldılar çok mu çaldılar

evrimin olduğunun direkt kanıtı abkanın kendisi üstad.

evdeki çöp nasıl kurtçuklanıyor dedim.. üstüne sinek sıçıyor onlar lavraya dönüyor falan zırvaladı.
    ölen herkeste kurtçuklanıyor.. tabudun içinde sinek ne arar abey

hadi birine ikisine kaçtı... ulan hepsine mi kaçar.

makarna nasıl kurtçuğa döner abi. ?

bunu savunan öss de fende 3 cü oldum diyen adam.. deve sidiği şifadır diyen profda o sene ikinci olmuştur bence

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    @EMLAK haklıysa ve evrim varsa... 2-3 nesil sonra yırttık demektir.
    Biyolojik silaha bile dayanabilecek bir nüfus popülasyonumuz olur.

Ancak yine arada kalan nesiller, başta kanser olmak üzere sağlık sorunlarından dolayı telef olacak gibi...

Bilen bilir... Tarımda ihraç edilenler en kaliteli ürünlerdir.
    İç pazara satılanlardan farklı olarak, ihracat öncesinde çeşitli kontrollerden de geçirilirler.
    Buna rağmen...:

"
    Türkiye gıda güvenliği riskinde Avrupa'da ilk sırada

Avrupa Komisyonuna bağlı Alarm ve Dayanışma Ağı'nın (ACN) 2023 raporuna göre Türkiye, geçen yıl AB sınırlarında gıda güvenliği risklerine ilişkin yapılan geri bildirimlerde 408 bildirimle ilk sırada yer aldı. Türkiye'yi Çin (333) ve Hindistan (303) takip etti."
    "

https://www.dw.com/tr/t%C3%BCrkiye-g...ada/a-71154044

"
    Avrupa Birliği'nin Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi (RASFF), Türkiye'den Danimarka'ya ihraç edilen üzüm yapraklarında pestisit, kabuklu susam tohumlarında ise salmonella tespit edildiğini açıkladı.

RASFF'nin raporuna göre, üzüm yapraklarındaki pestisit kalıntıları kanserojen etkilere sahip olabilirken, salmonella ise ciddi mide-bağırsak rahatsızlıklarına yol açabiliyor.

RASFF'nin 2023 raporuna göre, Türkiye, üst üste dört yıl boyunca meyve ve sebzelerde pestisit kalıntısı kaynaklı en fazla bildirim yapılan ülke oldu. Yapılan 168 bildirimin yarısından fazlası sınırda reddedilerek iade edildi.

"

https://t24.com.tr/haber/turkiye-nin...alarmi,1207693

En kaliteli diye sattıklarımızda durum bu.
    Ki bunların iade süreçleri sonunda hala satılabilir olanlarının(örneğin antep fıstığı vb.) iç pazara satılmadığını düşünmek isterdim...
    Zaten satılsa da sorun değil bu koşullarda, çünkü ihracat öncesi bir sürü kontrolden geçtiği halde dönen ürünler bunlar.
    Kontrolsüz biçimde iç pazara satılanların durumu kim bilir nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yanlış olan şu yeşil pasaportu sadece memurlar alıyor olsa hiç bir sıkıntı yok.
    Şu anda memurlarbdışında o kadar çok mesleğe yeşil pasaport veriyorlar ki
    Yeşil pasaportlu olupta bir ülkeye gidip orada sıpınma isteyen tek bir memur yok(zamanında tespit edilemeyen kripto fetöcüler hariç)
    Ama özel şirket çalışanları dahil yüzbinlerce sonradan yeşil pasaportlularda gidipte dönmeyenler onbinleri bulmuştur. .
    Örneğin avukatlar; 15 yıl baroya kayıtlı ol, yeşil pasaport ailecek cepte.
    Bunun mantığı nedir.
    Metin Feyzioğlu'na yapılan jest midir?

Avukatlara gelene kadar TIR şöforleri daha çok hak ediyor.
    .
    Son düzenleme : value; 05-01-2025 saat: 15:10.

Sayfa 763/1005 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •