Sayfa 5/646 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon
Arama sonucu : 5162 madde; 33 - 40 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    davutoğlan a verin

meclisteki en zeki adam

oyu yokken grup kurdu
    Konya'da genel seçimlerde listede ki ilk üç aydan ikisi onundu sırf bu yüzden CHP'ye vermedim. Onları meclise sokup akp ye meze olmayayım diye. Benim aday hala yerinde duruyor. Henüz istifa etmedi yer değiştirmedi. O iki küçük kesinlikle güven vermiyor. Erbakan'ın oğlu durumu toparlar mi bir umut. Akp mhp den oy alacak partiler lazım. Zafer partisinden başka yok gibi şuan ki durum da. Ha CHP kesinlikle alır ama yetmez mecliste %50+1 için. CB yi garanti görüyorum imamın oğlu az farkla alır yavaş farklı alır. Ama yavaşı aday yapmazlar ha imamın oğlu ceza alırsa öyle bir risk durumunda aday yapılır.

BAĞ-GUR emekli maaşım 6 aylık/yıllık enflasyon rakamları belli olunca 1-2 gün içinde yeni maaş miktarım görünürdü, şimdi baktım değişmemiş, her halde bu herifin maaşı yeterli zam yapmayalım dediler
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Batman neden buluyorsun bu manyak ötesi videoları. Şimdi o tecavüze uğrayan otomobilin sahibi ne yapacak. İlana ne gibi detay verecek. Bu insanoğlundan korkulur.

Allah var koyunlar sayesinde güzel düdükleniyoruz eskiden 100 euroya kadar vergisiz olan alışveriş 30 euroyla kısıtlanmış ve sözde % 40 gümrük vergisi + KDV uygulanıyor, siz ona kafadan % 100 deyin, yani türkçesi 100 liralık bir ürünü posta ile 500 liraya alıyorsunuz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Batman neden buluyorsun bu manyak ötesi videoları. Şimdi o tecavüze uğrayan otomobilin sahibi ne yapacak. İlana ne gibi detay verecek. Bu insanoğlundan korkulur.
    en azından sahibinden temiz diyemiyecek
    az kirletilmiş diyebilir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    en azından sahibinden temiz diyemiyecek
    az kirletilmiş diyebilir
    Arkadan düdüklenmiş yazsa, kimse ne olduğunu çözemez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxv

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Batman neden buluyorsun bu manyak ötesi videoları. Şimdi o tecavüze uğrayan otomobilin sahibi ne yapacak. İlana ne gibi detay verecek. Bu insanoğlundan korkulur.
    Ekspertize soksa, arkadan darbeli diye yazarlar rapora.
    Arabanın değeri düşer.

Sahibi acilen iç dış yıkama yapsın.
    Motor yıkama dahil.
    Gusül kapsamında

8. Zamlar ahmak ıslatan cinsten kesintisiz ve azar azar. Aslında az da sayılmaz ama öncekilere göre daha az. Yüzde 10 20 arası.

Sayfa 5/646 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •