Sayfa 381/401 İlkİlk ... 281331371379380381382383391 ... SonSon
Arama sonucu : 3207 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Türkiyede 19+20+36+64= 139 profesyonel kulüp var ama sadece 4 tanesi halka açık ve borsada işlem görüyor. Hepsinde de dernekler ana ortak, ayrıca imtiyazlı hisselerin sahibi de onlar. Zarar Odaklı olan bu sportiflerin finansman ihtiyacı borsadaki yatırımcılar tarafından sağlanıyor. Tamamen derneğin tasarrufunda olan yönetimler kafalarına göre para harcıyor, kasa boşalınca bedelliye gidip kasayı doluyorlar, sonra kasayı tekrar boşaltıp tekrar bedelliye gidiyorlar. Sportiflerin işleyiş esası böyle, tamamen borsadaki yatırımcıların cebini boşaltmak üzerine kurulu bir sistem kurmuşlar. Gelgelelim herkes mutlu, dernek mutlu, cepleri belirli aralıklarla boşaltılan yatırımcılar daha da mutlu. Bu nasıl oluyor ben çözemedim.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Borsadaki yatırımcıların saflığını avantaja çeviriyor halka açık sportifler. Halka açık olamayan diğer 135 sportif de bu fırsat penceresini kullanmalı, onlar da halka açılsın, İçsel değeri olmayan hisseleri millete yüksek fiyattan kakalayıp kasayı doldursunlar, sonra kasayı boşaltıp bedelli yapsınlar, kasayı tekrar doldurup tekrar boşaltsınlar, sonra tekrar bedelli yapıp kasayı tekrar doldursunlar, bu döngü sürekli devam etsin, finansman ihtiyaçlarını borsadaki yatırımcılar karşılasın, nasıl olsa millet cebini boşaltılmasından mutlu oluyor. Milletin saflığından istifade etmeleri lazım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Hatta bu iş 139 profesyonel sportif ile sınırlı kalmasın, amatör takımlar da ayni cihete gitsin, haka açılıp finansman yükünü yatırımcıların sırtına yüklesin. Ortam buna çok müsait, yatırımcılar kulüpleri finanse etmeye dünden razı, adamlar mutluluktan uçuyor bedellilere katıldıkça. Böylece ülkedeki tüm futbol kulüpleri finansman sorununu kökünden çözmüş olur. Sportif hisse yatırımcılarından Allah razı olsun, onların sayesinde kulüpler ayakta kalıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
    TS saldı,buda saldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Son 3 günlük performansına bakarak yorum yapıyorsun, TSPOR'un 6 ayda 2.03 den 0.88 e düştüğünü ve yatırımcısına kan kusturduğunu unutuyorsun. Bu adamlar 6 ayda reel bazda 4 de 3 kayıp yaşamış. Hisse 100 birimden 25 birime düşmüş, buradan da %40 çıkarak 35 birim olmuş. 8 ay önce 100 birim olan hisse şu anda 35 de. Millet hala 3 te 2 içeride. Bu mu senin süper performansın?
    Sen kurt hikayesini bilirmisin,tekrar hatırlatayım,senin boynun neden kalın,ben işimi bilirim diyor,banane şundan bundan,adamlar bodoslama dalıp hisseye girmişler,ahmet mergenin bir lafı vardır,aldığın ve sattığın yeri bileceksin der,kar ettinmi fazlasını düşünmeyeceksin,kar ettiğinde elinden çıkartmasan adamı al aşağı ederler başlarsın abi ben uzuncuyum,işte adamı böyle up uzun uzatırlar der,o senin belirttiğin kişiler hep uzatılanlar

6. Sen bu işi biliyorum diyorsun, ne ala. Bravo sana. Eh ben de nadiren alıp satarım ama sadece ve sadece önceden belirlediğim seviyelere gelirlerse. Aksi halde kılımı kıpırdatmam. Başkaları ise yatırım yaptığını sanıyor. Şu biline: BİST bir yatırım ortamı değildir, siz de yatırımcı filan değilsiniz. Eğer yatırımcı olmakta ısrar ediyorsanız Allah yardımcınız olsun çünkü gerçekten de Allahın yardımına ihtiyacınız var. Sportif hisseler TTK 376. maddeye tabidir, büyük çoğunluğu bundan haberi yoktur muhtemelen. Nedir bu 376. madde? Açın okuyun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Sen bu işi biliyorum diyorsun, ne ala. Bravo sana. Eh ben de nadiren alıp satarım ama sadece ve sadece önceden belirlediğim seviyelere gelirlerse. Aksi halde kılımı kıpırdatmam. Başkaları ise yatırım yaptığını sanıyor. Şu biline: BİST bir yatırım ortamı değildir, siz de yatırımcı filan değilsiniz. Eğer yatırımcı olmakta ısrar ediyorsanız Allah yardımcınız olsun çünkü gerçekten de Allahın yardımına ihtiyacınız var. Sportif hisseler TTK 376. maddeye tabidir, büyük çoğunluğu bundan haberi yoktur muhtemelen. Nedir bu 376. madde? Açın okuyun.
    Evet ben yatırımcı değilim ama milyonları götürüyorum,buna trade derler,işi bilen kılınç kuş*****ndır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
    Anlamadım ku.şanandır deyimi ne zaman yasak oldu,şunu bir yeni alan firmaya bildireyim mesajlan

Sayfa 381/401 İlkİlk ... 281331371379380381382383391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •