Sayfa 8/640 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 5117 madde; 57 - 64 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tahtayıcıyla tanıştığınızda yeniden konuşuruz.
    [emoji3]
    tanıyorum. sizin konuşmalardan sonra izleyip almıştım. Tabi önce azıcık almıştık. şimdi kamyonet dayadım.

2. Reis toplantısı sonrası konuştu. En düşük emekli maaşı ile ilgili bir şey duymadım duyan var mı.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis toplantısı sonrası konuştu. En düşük emekli maaşı ile ilgili bir şey duymadım duyan var mı.
    Refah payı da yok.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Refah payı da yok.
    Onlara vermeyen refah payı mi verir. Hadi reisim dayan herkes hakettiği kadar alsın. Hep bizi mi düdükleyecek. Eğer düzenleme olmasa onlar bir iki sene alır bu maaşı.

5. 15-16 trilyonluk bütçe. En düşük emekli kök maaşına %15 verdin mi MTV yi siliyor. Bu bütçe nasıl tutacak. Kamyoncular mazot faturası bulamaz onlar iyi vergi verecek. Çoğu naylon faturadan kamyonun ipotek eder maliyeye. Demek ki bütçe çok sıkıntılı vermediğine göre.

6. Ara ara su içmek için kalkıyorum 16 saati geçti uyuyorum. Borsa olmayınca yapacak iş yok. Uyumazsam zaman geçmez en azından az sigara içerim. Bu sene tek hedef var sigarayı bırakmak azalttım bıraksam yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis toplantısı sonrası konuştu. En düşük emekli maaşı ile ilgili bir şey duymadım duyan var mı.

2025 Aile Yılı olarak ilan edildi.
    Daha ne istiyorsunuz?

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    2025 Aile Yılı olarak ilan edildi.
    Daha ne istiyorsunuz?
    Ben ilk evlendiğimde asgarî ücret yol sigara gazete parasına (gazeteden TV aldık sonra çok geçirdi en son iki ay aldığım maaştan fazla ödedim) ancak yetiyordu. Yemek içmek faturalar babamdan ev kira değil. Memurlar 3 kata yakın fazla alırdı. Emekli iki kat alırdı. 1995-1996 yıllarına geri döndük.

Sayfa 8/640 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •