Sayfa 815/1005 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Viop LXI

1. yıllar yıllar önce yine THYAO için büle bişey yazdımdı benzer durumda benzer şeyleri yazdımdı..ismisim farklıydı o zaman ..
    neyse 2012-2017-2020 bunlardan birisinin tepesine yakındı o zaman da.. (%50-70 oranında düşüş)
    şuanki düşüş %15
    ve ben bunu yine 155-200 aralığından listeme ekleyecem..şuanki fiyat 295
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kaçak güreşmeyi bırak bana hekts anlatma 5500 bantını veriyorsan dolar,faiz,enflasyon bunlarında hesabını yapmak zorundasın bana çıkıp 2008 böyle olmuş deyip rsı böyle olmuş demenin bir anlamı yok.
    Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp hektaşı önümüze koyar, o da haklı kaat 1 e 100 vermiş yani 1 koyup 100 almışlar... Biz burda x12 yapıcak kaadı bulamazken Karaduman abi x100 kaadı bulmuş, haliyle boyuna onu örnek olarak verir ama tektaşla olmuy bu işler
    Sen tek tek anlat dayucuğumun ufku açılsın
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp hektaşı önümüze koyar, o da haklı kaat 1 e 100 vermiş yani 1 koyup 100 almışlar... Biz burda x12 yapıcak kaadı bulamazken Karaduman abi x100 kaadı bulmuş, haliyle boyuna onu örnek olarak verir ama tektaşla olmuy bu işler
    Sen tek tek anlat dayucuğumun ufku açılsın
    şimdi uğraşamam onla tellioğulları seferoğulları maçı var onu takip ediyorum.
    kritik bölgede saatlik
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Malum global çete, EREGLİDE sert açığa satış(bence) yapıyor (-16 mil. lot). 24.24 e kadar sattılar....

20 ye vermezseniz adam değilsiniz.

YAYI NE KADAR SIKIŞTIRIRSAN,potansiyel enerji o kadar artar....SIKIŞTIRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bir yerden dikey çıkış yapacaklar ama ne zaman...

Neyse..

ADİOSSSSSSSS

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    u-100 5 dk lin .. olası formasyon .. ytd ..

bu formasyon ok .. endekste yeşerdi .. izleyelim bakalım nasıl kapatacaklar .. ytd .. ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem bofası şu saate 1.750 milyar satışı var karşı bacakları garanti ve iş o kadar alıcılı .
    kaç aydır oyunu böyle yönetiyorlar açık yetkisi diğerlerinede verildi al gülüm ver gülüm.
    taze para yok , kapanışa doğru badem bofası oyunun yönünü çizer sattıklarını gerimi alır üzerine mi koyar 16.00 netleşmeye başlar kırılımın yönü bugun hacim düşük diğer günlere göre

1.970 milyar satışı vardı badem sporun 1 milyara geldi sattığını geri aldı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şimdi uğraşamam onla tellioğulları seferoğulları maçı var onu takip ediyorum.
    kritik bölgede saatlik
    Ben vobu bıraktım artık,seferoğullarıda tellioğullarıda aynı robotlar aynı tavanın balığı
    Kritik bölge diye bişiyde yok, hatta kitaplarda yazan ne destek nede direnç diye bişiyde yok.
    Olay tamamen bademlere para akıtma dümeni
    Yani burda herşey dümen
    Trade ederek Asla kazanamazsınız.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bu formasyon ok .. endekste yeşerdi .. izleyelim bakalım nasıl kapatacaklar .. ytd .. ..
    sel,

saatlik ve 240 dk bak onun.
    5 dk sadece hacim için ortalamalar aşağı bakıyor keserse satış hızlanır.
    karar aşamasındalar çuval karar vericek.
    bol şans
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 815/1005 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •