ben döverim kırbaçlarım acımam ezerim, zammı sadece ben yitelerim mantığı ile ancak kaos yaratırsın..millet ahlaksız olur, fırsatını bulduğunda senin gibi olur
Kiralardaki artışın tek sorumlusu devlet. Devlet önce Tüik'in enflasyonunu doğru dürüst açıklayacaktı. Sonra kiraya yüzde 25 sınırı getirmeyecekti. Benim kiracım 3 senedir yüzde 25'ten faydalanıyor. Sınır kaldırıldı ama ben faydalanamadım 1 ayla. Şimdi bu kiracı çıkınca ne olacak? Ben bu kaybettiğim 3 yılın bedelini yeni kiracıdan çıkartmayacak mıyım? Yeni kiracının günahı ne? Önceki kiracının kirasını o ödeyecek. Neden? Basiretsiz yöneticiler kiracıyı koruyacağım diye en büyük zararı kiracıya verdiler. Şimdi enflasyonu ev sahipleri artırıyor diye ağlıyorlar. Oturup ne yaptık biz diye düşüneceklerine marketleri, ev sahiplerini suçluyorlar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
bu konuda hem fikirim
tüm suç %25 sınırlamasından kaynaklandı yeğenimin 3+1 evinde kiracı 4.500 tl ye kalıyor çevrede yeni verilen evler 25.000 tl
ama 3 yıldır bu enflasyonla evlerin kirası uçarken içerisinde kiracı olan evlerde devlet ile kiracılar anlaştı ev sahiplerini soyuyorlar
bazı uyanıklar evden çıkıyor bir başkasına 25.000 lik evi 15 e kiraya veriyor sen 2 sene 3 sene mahkeme ile uğraşıyorsun birde istinafa giderse 5 sene sana günün rayicine gör e4.500 ödüyor kendisi 15.000 almaya devam ediyor
bu resmen ev sahibini devletin tutması kiracınında tecavüz etmesi gibi bir durum
bir halt olacağı yok.
Şu gayrimenkul lobisini bir patlatsalar ekonomik kriz bitecek zaten , ama yok çok korkuyolar bu lobiden , boş evlere vergi getirmekten bile acizler , ev sahibi kiracı orani %55 e %45 oldu, yakında eşitlenir.Ev almak yatırım aracı olmayacak bu kadar basit.
sen faiz sebep enf.sonuç dedin mi demedin mi..haaa o zaman halka kızmayacan
Yer İmleri